Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Διημερίδα για την Μουσική στην Επαρχία

■ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΒΛΗΣΙΔΗ 29-30/11/2021

Το Chania Rock Festival παρουσιάζει τη Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Νοεμβρίου στο θέατρο “Βλησίδης” τη Διημερίδα “Μουσική στην Επαρχία” με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

«Στην ουσία μιλάμε για workshop από ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια στο χώρο της μουσικής και θα αναφερθούν σε θέματα που αφορούν τους μουσικούς που κυρίως ζουν στην επαρχία. Θα γίνουν αναφορές για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι δημιουργοί που ζούν μακριά από τις μεγάλες πόλεις στο να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σωστά, ενώ δε θα λείψουν αναφορές τεχνικής φύσεως όπως στο home recording, η οργάνωση μια περιοδείας, τρόπους σύνθεσης κτλ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ομιλητές θα είναι ο μουσικός και παραγωγός Bob Katsionis (Sound Symmetry Studio/Symmetric Records), o Δημήτρης Ντρουμπογιάννης (πιανίστας/συνθέτης), ο καθηγητής κιθάρας ALCM(TD) Γιώργος Πέππας, και o Γιώργος Ραφαήλ Σκανδαλάκης μουσικός και ιδιοκτήτης των Landmine Studio

Στη σκηνή τους θεάτρου “Βλησίδης” θα στηθεί στην ουσία ένα studio όπου οι ομιλητές/μουσικοί πέραν των θεωρητικών θα δείξουν και στην πράξη πράγματα που οι νεοι -και όχι μόνο- μουσικοί θα πρέπει να γωρίζουν. Το κοινό θα μπορεί να θέσει ερωτήματα στους ομιλητές στο τέλος κάθε παρουσίασης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/11/2021

18:00 – 20:30 _ BOB KATSIONIS

ΤΡΙΤΗ 30/11/2021

18:10 – 19:00 _ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΡΟΥΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ
19:10 – 20:00 _ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΠΠΑΣ
20:10 – 21:00 _ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ

Η εκδήλωση τελείται υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων, του ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και τη στήριξη των: Landmine Studios, Nanadakis Travel Agency, IMONLINE.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα