Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Διευκρινίσεις Δήμου Χανίων για μηνιαίες αποζημιώσεις στελεχών

Δεν λαμβάνουν όλοι οι δικαιούχοι την προβλεπόμενη μηναία αποζημίωση για τα προεδρεία των Νομικών Προσώπων (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Δημοτικό Γηροκομείο, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο), αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χανίων, με αφορμή τη δημοσίευση σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος εξηγεί πως «οι Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι των Νομικών Προσώπων έχουν δικαίωμα να επιλέξουν αν επιθυμούν να λάβουν την προβλεπόμενη αποζημίωση από τη συγκεκριμένη διαδικασία ή όχι. Σε περίπτωση που επιλέξουν να μην την αποδεχτούν, διατηρούν την αμοιβή από την επαγγελματική τους δραστηριότητα».

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η κα Ελένη Ζερβουδάκη διατηρεί την αντιμισθία της ως αντιδήμαρχος Χανίων και δεν λαμβάνει το ποσό των 1.200 ευρώ που αναλογεί στον πρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.

Ο κ. Στυλιανός Μιχαηλάκης δεν είναι αντιπρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., άρα δεν λαμβάνει το ποσό των 480,00€ μηνιαίως που αναλογούν στον αντιπρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., ο οποίος είναι ο Κ. Μανούσος Φοβάκης.

Ο κ. Στυλιανός Μιχαηλάκης είναι αναπληρωματικό μέλος στη θέση της κας Ζερβουδάκη.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Ιωάννης Σημαντηράκης επέλεξε να διατηρήσει την αμοιβή από την επαγγελματική του δραστηριότητα και δεν λαμβάνει το ποσό των 700,00€ μηνιαίως για τη θέση του.

Αντίστοιχα, ο κ. Ελευθέριος Βεργεράκης διατηρεί την αμοιβή από την επαγγελματική του δραστηριότητα και δεν λαμβάνει το ποσό των 240,00€ μηνιαίως για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες