Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Διάσωση οικογένειας στην παραλία Γεωργιούπολης

Σε οικογενειακή τραγωδία παραλίγο να μετατραπεί το μπάνιο στην θάλασσα για μία τριμελή οικογένεια που παραθερίζει στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 5 το απόγευμα στην παραλία Τροπικάνα στην Γεωργιούπολη, ένας αλλοδαπός άντρας, μία γυναίκα και το παιδάκι τους κινδύνεψαν ενώ βρισκόταν πάνω σε στρώμα μέσα στην θάλασσα.

IMG_20170612_115429 1Την έκκληση βοήθειας του άντρα αντιλήφθηκε ο ναυαγοσώστης Γεράσιμος Βράκας ο οποίος άμεσα επενέβη και έβγαλε τον άτυχο άντρα από το νερό ενώ του έδωσε και τις πρώτες βοήθειες.

Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια των λουόμενων οι οποίοι βοήθησαν να βγει έξω η σύζυγος του άντρα ενώ με την βοήθεια του ναυαγοσώστη βγήκε  στην ακτή και η μικρή κόρη της οικογένειας.

Γιατροί που έτυχε να βρίσκονται στην παραλία επίσης έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο ζευγάρι και την μικρή του κόρη. Άμεση ήταν και η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο προκειμένου διασώστες να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους λουόμενους και να μεταφέρουν τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα