Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Διαμαρτυρία – Καταγγελία προς τον Δήμο Χανίων

» αντιδήμαρχο, τμημ. Κοινων. Πολιτ. Προστασίας ΑμΕΑ και Ισότητας κ. Ελένη Ζερβουδάκη και κ. Κουνελάκη)

εΚύριοι,
όπως όλοι γνωρίζουμε, σύμφωνα και με το λεξικό Μπαμπινιώτη, πανδημία λέγεται η επιδημία που εξαπλώνεται γρήγορα και προσβάλει ολόκληρο τον πληθυσμό συγκεκριμένης περιοχής.
Στις μέρες μας, ο όρος πανδημία χρησιμοποιείται εντελώς αυθαίρετα ως άλλοθι για την κατάργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών, αφού προηγουμένως οι πολίτες έχουν χειραγωγηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε ακόμα και κάποιοι να επικροτούν τη συνταγματική εκτροπή.
Κοινωνικός αυτοματισμός και λήθη για τον λαό!
Έτσι φτάσαμε να έχουμε την Ελλάδα των εμβολιασμένων και την Ελλάδα των ανεμβολίαστων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Εχθρότητα – αντιπαλότητα – επιθετικότητα – ρατσισμός – κατακερματισμός της κοινωνικής συνοχής – τρομοκρατία – άσκηση ψυχολογικής βίας κλπ. Μέτρα βασανιστηρίων και μέθοδοι βασανισμού ανακοινώνονται από τη Δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση.
Δυστυχώς και ο Δήμος Χανίων, εναρμονιζόμενος με την κυβερνητική “λογική” προχώρησε σε αναστολές εργαζομένων μη εμβολιασμένων και τον αποκλεισμό από τα ΚΑΠΗ των ανεμβολίαστων μελών, ως σύγχρονοι λεπροί, στέλνοντάς τους στη Σπιναλόγκα του 2021!
Μ’ έκπληξη και απογοήτευση πληροφορήθηκα πρόσφατα από το ΚΑΠΗ της περιοχής μου, ότι η μητέρα μου -και όχι μόνο- δεν θα μπορούσε ως ανεμβολίαστη να μετέχει στις δράσεις του ΚΑΠΗ, σύμφωνα με την απόφαση του Δήμου Χανίων. Το γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι
-ακόμα και οι πλήρως- νοσούν και μεταδίδουν τον ιό, δεν απασχόλησε τη Δημοτική αρχή. Πώς γίνεται οι εμβολιασμένοι να δικαιούνται να μεταδίδουν τον ιό νόμιμα και οι ανεμβολίαστοι παράνομα; Φορολογούμενοι πολίτες δεν είναι οι μεν και οι δε; Γιατί οι ανεμβολίαστοι έχουν μόνο υποχρεώσεις και όχι δικαιώματα, όπως το δικαίωμα πρόσβασης στις παροχές νοσηλείας που παρέχουν τα ΚΑΠΗ, τις φυσικοθεραπείες, την ψυχολογική υποστήριξη, κ.λπ.;
Αυτά όλα, αναμφίβολα έχουν σαν αποτέλεσμα την υπονόμευση της υγείας των ανεμβολίαστων ατόμων της τρίτης ηλικίας. Και αν σκεφθεί κανείς πως ούτε η Ε.Ε., επιβάλει τους εμβολιασμούς, ούτε ο Π.Ο.Υ., καταλαβαίνεις πόσο άδικο – αυθαίρετο – παράνομο είναι όλο αυτό που συμβαίνει!
Ο υπουργός Επικρατείας κ. Άκης Σκέρτσος, σε ανάρτησή του παρουσιάζει μια κατάσταση όπου η πλειονότητα των διασωληνωμένων συμπολιτών μας στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι.
Η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου κα Βασιλική Θάνου, χαρακτηρίζει ακραία και δυσανάλογα τα μέτρα κατά των μη εμβολιασμένων.
Ο δόκτωρ Κάρολος Χόφφε, λέει ότι οι εμβολιασμένοι είναι πλέον ανάπηροι και το 62% θ’ αναπτύξει σοβαρές καρδιακές και εγκεφαλικές παθήσεις.
Ο κ. Κων/νος Αρβανίτης τονίζει· Σύμφωνα με τον Μ.Ο. της τελευταίας πενταετίας, μετά τους εμβολιασμούς αυξήθηκε η θνησιμότητα του πληθυσμού απ’ όλα τα αίτια!
Ο κ. Βαθιώτης καταγγέλλει· έχουμε ενδεχόμενο δόλο ανθρωποκτονίας. Επιβάλλουν, γνωρίζοντας το ενδεχόμενο θανατηφόρου παρενέργειας σε υγιείς!
Κω/νος Αρβανίτης, διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών· Το πιστοποιητικό εμβολίου δεν δείχνει τίποτε άλλο από το ότι είσαι υπάκουο παιδί.
Είναι πασίγνωστο ότι οι εμβολιασμένοι και κολλούν και νοσούν και πεθαίνουν.
Γερμανός Dr Reiner Fuellmich· Το εμβόλιο είναι ευθανασία.
Καθηγητής κ. Πούλας. Ο ιός κατασκευάστηκε και μετείχαν κι Έλληνες γιατροί.
Στο ίδιο μήκος κύματος των καταγγελιών κινείται και η Μοριακή βιολόγος ειδική σε θέματα RNA κ. Γιασεμή Καψάλη (Ν. Τζέρσεϊ, ΗΠΑ).
Ποιοι τελικά θέλουν το καλό μας;
Αυτοί που με διαδικασίες εξπρές εκτελώνισαν μηχανήματα κατασκευής μασκών και όχι μόνο, βοήθησαν να στηθεί το εργοστάσιο στη Λάρισα σε χρόνο ρεκόρ, αλλά έστειλαν και περιπολικά τα οποία πλήρωσε ο Ελληνικός λαός για να το φρουρούν και να εξασφαλίζουν την ασφάλεια του κτηρίου.
Ήταν όμως τόση η… αγάπη για το λαό όλων αυτών, ώστε δεν έκαναν κανένα έλεγχο για την ποιότητα των μασκών και αφού ο κόσμος “δηλητηριάστηκε” από τη χρήση της συγκεκριμένης μάσκας, ο Ε.Ο.Φ., 13 μήνες μετά -16/7/2021- απέσυρε τις μάσκες ως επικίνδυνες.
Επίσης, οι φερόμενοι ως μετανάστες που μπαίνουν στη χώρα μας απ’ όλο τον πλανήτη γιατί δεν υποχρεώνονται να εμβολιαστούν; Δεν αποτελούν αυτοί υγειονομικές βόμβες; Και την ίδια στιγμή “ειδικός” κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες ανεμβολίαστους απειλώντας πως όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.
Με ποια λογική δίνει άλλοθι στους φερόμενους ως μετανάστες, τονίζοντας ότι αυτοί είναι νέοι και παιδιά και δεν κολλάνε. Δεν ανησυχούν λοιπόν μήπως αρρωστήσουμε. Ανησυχούν μήπως ξυπνήσουμε.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πάντα πως ο κώδικας της Νυρεμβέργης συντάχτηκε το 1947 για να μην ξαναγίνουν ποτέ ιατρικά πειράματα σε ανθρώπους! Σέβομαι και στηρίζω την επιλογή της μητέρας μου να μην αποδέχεται το συγκεκριμένο πειραματικό σκεύασμα, όπως επίσης σέβομαι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης όλων των πολιτών. Εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
Κι όταν Σουηδία και Πορτογαλία δεν δέχονται Ισραηλινούς πολίτες (εμβολιασμένοι σε ποσοστό 90%) γιατί μεταδίδουν την ακίδα του ιού, αναρωτιέται κανείς γιατί η Δημοτική Αρχή Χανίων στοχοποιεί ανεμβολίαστους δημότες αποκλείοντάς τους από τα ΚΑΠΗ στερώντας τους συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα και δημιουργεί πολίτες δύο ταχυτήτων;
Κι αφού λοιπόν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν και δέχονται τον ιό, ως αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, καλείστε μελετώντας όλα τα γεγονότα και τις απόψεις των επιστημόνων και των δυο πλευρών, να επανεξετάσετε την απόφασή σας σχετικά με τον αποκλεισμό των μη εμβολιασμένων, οι οποίοι κατά την ταπεινή μου άποψη αδικούνται κατάφωρα!
Οι άνθρωποι γεννηθήκαμε για να σωθούμε.
Όχι να δικαστούμε και να καταδικαστούμε.

Χανιά 13/9/2021
Αλευράκη Στέλλα


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα