Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Διαμαρτυρία για τη στάθμευση στα Χανιά

» Ανοιχτή επιστολή προς τον δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριοι,
στις 23-09-22 πάρκαρα με την οικογένεια μου στο Πάρκινγκ Ρεγγίνα 1 όπου με έκπληξη αντίκρισα σειρά ατόμων γεμάτους αγανάκτηση να προσπαθούν από τα κινητά τους να πληρώσουν για τη θέση πάρκινγκ τους μέσα από τα κινητά τους γεμάτοι άγχος δεν γνώριζαν τι να κάνουν, μάλιστα ένας ηλικιομένος παρακαλούσε ένα ξένο στα σπαστά γερμανικά να του πληρώσει από το δικό του κινητό γιατί ο ίδιος δεν διέθετε σύγχρονο κινητό τηλέφωνο .
Μου έμεναν 10 λεπτά για να προλάβω να πάω το παιδί μου στο ραντεβού του με το γιατρό, επέλεξα λοιπόν να το πράξω γνωρίζοντας ότι στην επιστροφή μου θα είχα πρόστιμο για παράνομο πάρκινγκ δεν είχα όμως άλλη επιλογή γιατί τα μηχανήματά σας δεν δεχόταν πλέον κέρματα.
Όπως και έγινε όταν γύρισα το αμάξι είχε κλήση με RF 3790127965 4891041183613. Και βέβαια και τα μισά αυτοκίνητα οχήματα στο πάρκινγκ είχαν κλήσεις οι άνθρωποι κάτοχοι αυτών νευριασμένοι αγχωμένοι έστεκαν έκπληκτοι, όλοι τους ήθελαν να πληρώσουν όταν εισήλθαν στο πάρκινγκ αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν.
Κυρίες και κύριοι
είναι προσβολή στους προγόνους μας στους αρχαίους Ιονίους – Λυδίους – Αθηναίους και βεβαίως στους δικούς μας Κέφτες δηλαδή Μινωίτες που έφεραν στον κόσμο το πιο πρωτοποριακό δημιούργημα που χιλιάδες χρόνια τώρα έχει επικρατήσει και γράψει ιστορία όταν τα άλλα είδη νομισμάτων έχαναν την αξία τους και βύθιζαν τους κατόχους στη φτώχεια.
Τότε τα κέρματα τους από πολύτιμα μέταλλά τους ανέβαζαν και φρόντιζαν τις οικογένειες τους.
Είναι ντροπή λοιπόν σήμερα εμείς η νέοι και σύγχρονοι Έλληνες να στερούμε το δικαίωμα χρήσης κερμάτων στα Πάρκινγκ τον Χανίων μέσα από μία προσπάθεια να εκσυγχρονιστούμε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δυσκολεύοντας τη ζωή των συμπολιτών μας που δεν έχουν τον τρόπο, τις γνώσεις και τα μέσα να πληρώνουν ηλεκτρονικά .
Για όλους τους ανωτέρω λόγους, σας καλώ όπως άμεσα προβείτε στην επαναλειτουργία τον κερματοδεκτικών μηχανισμών στα πάρκινγκ του νομού μας, συγχρόνως βεβαίως και με τις ηλεκτρονικές μεθόδους που αδιαμφισβήτητα είναι το μέλλον και μία ημέρα θα έχουν κατάληξη σε αυτά όλοι οι εισπρακτικοί μηχανισμοί.

Μετά τιμής
Ευτύχιος Κουκουτσάκης 
Έλληνας πολίτης και κάτοικος
του νομού Χανίων


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Η τραγική ειρωνεία σε αυτή την πόλη είναι ότι έχει γίνει τόσος ντόρος για το i park ενώ υπάρχει η εύκολη και δωρεάν λύση στάθμευσης… τα πεζοδρόμια. Γιατί για τον μέσο Χανιώτη οι πεζοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα μετακίνησης, πόσο μάλλον ΑΜΕΑ.
    Εκεί στο Δήμο είσαστε γελοίοι!! Κάθεστε και γράφετε όσους δεν έχουν πληρώσει στο i park και δεν γράφετε τα αχαρακτήριστα όντα ( για να το πώ όσο πιο ευγενικά γίνεται) που καθημερινά καννιβαλίζουν τον χώρο των πεζών.
    Αλλά βέβαια όπου σας συμφέρει να κάνετε εύκολο χρήμα. Και αν είχατε έστω μια στοιχειώδη ανθρωπιά θα είχατε επαναφέρει χρόνια τώρα τη δημοτική αστυνομία να ξηλώνει αβέρτα πινακίδες από τα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα