Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Διαφοροποίηση Βλαχάκη για Fraport- Ζήτησε να μη συμμετέχει στη σημερινή συνάντηση

Λίγο πριν τη προγραμματισμένη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Fraport Greece Αλεξάντερ Τσινέλ, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχ. Βλαχάκης, διαφοροποιεί την θέση του όσον αφορά την εκ νέου συνάντηση με τον CEO της Fraport και με ανακοίνωση του στην προσωπική του σελίδα στα social media γνωστοποιεί πως ζήτησε από τον δήμαρχο να τον απαλλάξει από την αρμοδιότητα της αναπλήρωσης του, σήμερα.

Αναλυτικότερα στο κείμενο του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Χανίων, εξηγεί: ” Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Χανίων, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece Αλεξάντερ Τσινέλ, θα συναντηθεί με τον Αναστάσιο Βάμβουκα ώστε 《να ενημερωθεί για τις απόψεις του Δημάρχου Χανίων για τα ζητήματα διαχείρισης του αεροδρομίου, που απασχολούν τη Χανιώτικη κοινωνία, λόγω της απουσίας του κ. Βάμβουκα από την ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στις 20/4/2018, στην Αντιπεριφέρεια Χανίων》.
Στην συγκεκριμένη σύσκεψη παραβρέθηκα αναπληρώνοντας τον Δήμαρχο που βρισκόταν εκτός Χανίων και ανέδειξα με τον πιο γλαφυρό τρόπο την οικονομική συρρίκνωση που υπέστη ο ξενοδοχειακός τομέας, ο επισιτιστικός κλάδος και ευρύτερα το σύνολο των παραγωγικών φορέων του Δήμου, κατά την διάρκεια της περιόδου που η Fraport Greece διαχειρίζεται το Αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης. Συντάχθηκα με τους αυτοδιοικητικούς του Νομού, ζητώντας δια επιτάσεως απο την Fraport Greece, να εκπονήσει και να παρουσιάσει, business plan για την βελτιστοποίηση των αφίξεων της πύλης εισόδου του Νομού, με σαφή προσανατολισμό στην διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου κατά τους χειμερινούς μήνες. Και βεβαίως μετά το πέρας της σύσκεψης, ενημέρωσα τον Δήμαρχο Χανίων για το σύνολο των προτάσεων και αποφάσεων που ελήφθησαν.
Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη και διακρίνοντας διαφορετική πλεύση και προσέγγιση στο συγκεκριμένο θέμα σε σχέση με αυτή που τήρησα εκπροσωπώντας τον Δήμο Χανίων στην παραπάνω σύσκεψη, ζήτησα σήμερα από τον Δήμαρχο Χανίων να με απαλλάξει από την αρμοδιότητα της αναπλήρωσης του”.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα