Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Διαδικτυακή ορκωμοσία στο ΕΛΜΕΠΑ

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου διοργάνωσε διαδικτυακή τελετή καθομολόγησης και απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης σε 61 απόφοιτους την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρύτανης του ΕΛΜΕΠΑ Καθηγητής Νικόλαος Κατσαράκης, ο Αντιπρύτανης του ΠΑ.ΜΑΚ. Καθηγητής Δημήτριος Χανδράκης, ο Αντιπρύτανης του ΕΛΜΕΠΑ και Διευθυντής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Καθηγητής Χρήστος Φλώρος, ο Κοσμήτορας της Σχολής ΣΕΔΟ του ΕΛΜΕΠΑ Καθηγητής Στυλιανός Παπαδάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής ΣΕΔΕ του ΠΑ.ΜΑΚ. Καθηγητής Χρήστος Νεγκάκης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΕΛΜΕΠΑ Καθηγητής Δημήτριος Κυρίκος.
Επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) και Καθηγητής Λογιστικής κ. Παναγιώτης Παπαδέας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα και εξέλιξη του λογιστικού-ελεγκτικού επαγγέλματος, στην εφαρμογή των λογιστικών και ελεγκτικών προτύπων και έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους απόφοιτους των Μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες