Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Δέσμευση Χάμιλτον 20 εκατ. λιρών για το «Mission 44»

O επτά φορές πρωταθλητής της φόρμουλα Ένα Λιούις Χάμιλτον, προχώρησε σήμερα σε μια προσωπική δέσμευση ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών, ξεκινώντας ένα νέο ίδρυμα, το «Mission 44», υποστηρίζοντας νέους που υποεκπροσωπούνται στη Βρετανία.
Τα χρήματα θα υποστηρίξουν οργανισμούς και προγράμματα προκειμένου να περιοριστεί το χάσμα στην απασχόληση και την εκπαίδευση, μέσω συνεργασιών, δωρεών και υπεράσπισης.
Εγινε γνωστό ότι οι συνεργάτες και οι χορηγοί μάρκας της Mercedes θα συνεισφέρουν επίσης.
«Το Mission 44 αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μου να δημιουργήσω πραγματική αλλαγή σε αυτήν την κοινότητα», δήλωσε ο Βρετανός, ο οποίος μπορεί να γιορτάσει την 100η νίκη στην καριέρα του στο ουγγρικό Grand Prix του Σαββατοκύριακου.
«Νωρίς στη ζωή μου, βίωσα από πρώτο χέρι πώς το να προέρχεσαι από ένα χαμηλό υπόβαθρο μπορεί να επηρεάσει το μέλλον σου, αλλά, ευτυχώς για μένα, κατάφερα να ξεπεράσω αυτές τις δυσκολίες μέσω ευκαιριών και υποστήριξης», δήλωσε. «Θέλω να εξασφαλίσω ότι άλλοι νέοι από παρόμοια υπόβαθρα μπορούν να κάνουν το ίδιο.»
Ο Χάμιλτον αγωνίστηκε από νωρίς με τον αριθμό 44 στο αυτοκίνητό του, αντί για το Νο 1 που προορίζεται για έναν πρωταθλητή.
Η Mercedes ξεκίνησε μια κοινή φιλανθρωπική πρωτοβουλία, με τον Χάμιλτον για την υποστήριξη μεγαλύτερης ποικιλομορφίας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτό θα είναι κάτω από την ομπρέλα Mission 44.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες