Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Μ. Σκουλάκης

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος και σήμερα επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μανώλης Σκουλάκης. Παράλληλα είπε ότι δεν θα είναι ούτε υποψήφιος Βουλευτής στα Χανιά άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής.
Κατά την συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Σκουλάκης επεσήμανε ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του να μην είναι υποψήφιος έπαιξε η ψήφιση του “Κλεισθένη” αφού πλέον δεν θα μιλάμε για δημάρχους αλλά για δημαρχεύοντες.
Προέβλεψε δε ότι: “σε όλη την Ελλάδα οι Δήμοι θα έχουν το ίδιο πρόβλημα λόγω της απλής αναλογικής και θα οδηγηθούμε στην ακυβερνησία σε επίπεδο τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε ακραίες καταστάσεις με συναλλαγές κάτω αλλά και πάνω από το τραπέζι. Ισως βέβαια αυτό να βολεύει την κυβέρνηση που θα αποφασίζει αυτή τελικά”.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Σκουλάκης στην απόφαση να μην συμπεριληφθεί το κομμάτι Χανιά- Καστέλι-Πλάτανος στο νέο ΒΟΑΚ που ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Εκανε για τον λόγο αυτό επίθεση στους 4 Χανιώτες βουλευτές της κυβέρνησης που δεν αντέδρασαν.
Για την παρουσία της δημοτικής του παράταξης δήλωσε ικανοποιημένος και αντίθετα είπε ότι
η προσκείμενη στη ΝΔ παράταξη του κ. Παπαδογιάννη έχει τεράστια ευθύνη με την συμμετοχή στη διοίκηση του Δήμου ως γενικού γραμματέα ανθρώπου που ήρθε από το “θερμοκήπιο του Μητσοτάκη” και συγκυβερνά ανεχόμενος τα όσα γίνονται.
Απαντώντας σε ερωτήσεις για τους δύο συμβούλους της παράταξης του που πριν λίγο καιρό προσχώρησαν στην παράταξη του κ. Παπαδογιάννη (Τσαπάκος, Τζίκας) σημείωσε ότι ήταν συνεργαζόμενοι και απλά έβγαλε μία πικρία που δεν τον ενημέρωσαν -το έμαθα από τις εφημερίδες είπε χαρακτηριστικά- ενώ έκανε αναδρομή στο έργο του κατά την θητεία του ως Δήμαρχος και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος.
Τέλος άφησε ανοιχτό ένα μικρό ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος μόνο όμως εάν υπάρξουν πρόωρες εκλογές και προκύψει άλλη κυβέρνηση που να ακυρώσει τον “Κλεισθένη”.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες