Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Δεν δέκτηκαν να φορέσουν μάσκα σε αεροσκάφος της γραμμής Χανιά- Αθήνα και τις κατέβασαν

Δεν δέκτηκαν να φορέσουν μάσκα μέσα στο αεροσκάφος της γραμμής Χανιά- Αθήνα και τις κατέβασαν από αυτό!
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην πτήση της Aegean από το αεροδρόμιο “Γ. Δασκαλογιάννης” στο “Ελ. Βενιζέλος” στην Αθήνα. Δύο γυναίκες, μια Ελληνίδα και μια Γαλλίδα αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα εντός του αεροσκάφους παρά τις παρατηρήσεις του πληρώματος.

Ο πιλότος κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε την απομάκρυνση τους όπως είχε δικαίωμα και έτσι έγινε, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να αναχωρήσει με ολιγόλεπτη καθυστέρηση και χωρίς τις δύο γυναίκες που είχαν αρνηθεί να φορέσουν μάσκα.

3 Comments

  1. […] Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην πτήση της Aegean από το αεροδρόμιο “Γ. Δασκαλογιάννης” στο “Ελ. Βενιζέλος” στην Αθήνα. Δύο γυναίκες, μια Ελληνίδα και μια Γαλλίδα αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα εντός του αεροσκάφους παρά τις παρατηρήσεις του πληρώματος, σύμφωνα με τα haniotika-nea.gr. […]

  2. Φυσικά! Δεν πλήρωσαν για να παραγγείλουν φαγητό ή ποτό ώστε να δικαιολογηθεί η μη χρήση της μάσκας τους! Οι ξεδιαντροπες!!! Άκους εκεί! Να απαιτήσουν απλά να μη τις φορέσουν χωρίς να τα σταξουν στις εταιρείες!!… Τσ τα τς!!!

    • Στην πτήση Χανιά Αθήνα και αντίστροφα δεν βγαίνει φαγητό μόνο καφές η αναψυκτικό.Και φυσικά δεν παραγγελνεις φαγητό δεν είναι εστιατόριο.Φαντάζομαι το μακρινότερο σας ταξίδι ήταν μέχρι τον Αποκόρωνα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες