Περίπου δέκα ημέρες θα μείνει εκτός προπονήσεων του Παναθηναϊκού ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Η ακτινογραφία που έκανε την Δευτέρα ο Κροάτης αμυντικός έδειξε ελαφρύ κάταγμα στην ονυχοφόρο φάλαγγα του πέμπτου δακτύλου του δεξιού ποδιού κι αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (την Πέμπτη) και από το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (την Κυριακή), ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και την αναμέτρηση της 6ης Νοεμβρίου με την Αϊντχόφεν για το Γιουρόπα Λιγκ. Λογικά ο έμπειρος σέντερ-μπακ θα επιστρέψει στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (9/11).
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο Φάληρο είχαν ρεπό την Δευτέρα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο Κορωπί. Ο Θανάσης Ντίνας έκανε και πάλι ατομικό και δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.