Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

CREaTE: Ένα Βιώσιμο Μέλλον για τον Τουρισμό στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων και η Bespoke Communications, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, διοργανώνουν το Forum “CREaTE: Ένα Βιώσιμο Μέλλον για τον Τουρισμό” την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 στα Χανιά.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το CREaTE «στοχεύει να αποτελέσει μια ετήσια συνάντηση της διεθνούς κοινότητας με τα καινοτόμα τοπικά projects που αναπτύσσονται στην Κρήτη. Επίσης, ευελπιστεί να λειτουργήσει σαν μια “θερμοκοιτίδα” ιδεών επικεντρωμένη στο βιώσιμο τουρισμό και τη δυναμική του πράσινου μέλλοντος της τουριστικής βιομηχανίας, σε ένα τόπο με πλούσια παράδοση στις υπηρεσίες φιλοξενίας».

Όπως σημειώνεται, τρεις είναι οι άξονες που θα τεθούν υπό συζήτηση στη φετινή εκδήλωση: Η αειφορία και ο αντίκτυπος στην κερδοφορία των τουριστικών επιχειρήσεων, οι χρηματοοικονομικές λύσεις και τα εργαλεία για την υποστήριξη του κλάδου του Τουρισμού και οι καλύτερες βιώσιμες τοπικές μελέτες περίπτωσης, δηλαδή, η εφαρμογή στην πράξη και η ανάλυση της εμπειρίας των Κρητικών επιχειρηματιών. «Στο πρώτο μέρος, ο λόγος δίνεται στους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους με το ακροατήριο. Στο δεύτερο μέρος, θεσμικοί εκπρόσωποι, εκπρόσωποι του τραπεζικού συστήματος και σύμβουλοι τοποθετούνται για την αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων. Τέλος, στο τρίτο μέρος, Κρητικοί επιχειρηματίες θα παρουσιάσουν τις δικές τους εμπειρίες μέσα από επιτυχημένα, τοπικά, καινοτόμα έργα και ξεχωριστές περιπτώσεις που χρησιμοποίησαν βέλτιστες πρακτικές τους.
Εκπρόσωποι όλων των εταίρων και φορέων από τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς τουρισμού, ομίλους ξενοδοχείων και επαγγελματίες του τουρισμού θα παρευρίσκονται και θα συμμετάσχουν στο forum» επισημαίνεται.

Τέλος, σημειώνεται πως το CREaTE θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» πλατεία Κατεχάκη-Ενετικό λιμάνι Χανίων, την Παρασκευή 14/10/22, από τις 16:30 μέχρι τις 21:00.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα