Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

“Χτίζει” για τη Σούπερ Λιγκ 2 ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Στην εκτός έδρας αποστολή με τον Απόλλωνα Πόντου θα πέσει η φετινή αυλαία των υποχρεώσεων για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Ηδη τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επόμενη μέρα. Η ομάδα έχει εξασφαλισμένη θέση στη Σούπερ Λιγκ 2, γνωρίζοντας τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά και θα πρέπει ν’ αναμένονται πολύ σύντομα τα θέματα των μεταγραφών και του λοιπού σχεδιασμού.
Δεδομένη μπορεί να θεωρείται η παραμονή του Αλέκου Βοσνιάδη. Ούτως ή άλλως, ο 58χρονος προπονητής αναλαμβάνοντας το τιμόνι της ομάδας το Δεκέμβριο ήρθε με την προοπτική να συνεχίσει και του χρόνου για να “χτίσει” τη νέα ομάδα που θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Η συνεργασία αποδεικνύεται ότι εξελίχθηκε ακόμη καλύτερα, αφού με τον Βοσνιάδη προπονητή, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ανασυντάχθηκε, κάτι που μαρτυρούν οι 11 νίκες και οι 5 ισοπαλίες στα τελευταία 21 παιχνίδια. Ουσιαστικά, η ομάδα για ένα διάστημα φόρτσαρε τόσο, όπου εκεί που ήταν στην κυριολεξία τελευταία βρέθηκε (με τον Απόλλωνα Λάρισας) να διεκδικεί μέχρι και τη 2η θέση…
Σε πρώτη φάση, μένει να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και από εκεί και πέρα θα πρέπει ν’ αναμένονται κατευθείαν οι διαδικασίες για το χτίσιμο της ομάδας που θα παρουσιαστεί στη Σούπερ Λιγκ 2.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα