Χριστουγεννιάτικο παζάρι με έκθεση εργασιοθεραπείας, διοργανώνει ο Εθελοντικός Σύνδεσμος “Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος” στο Τσατσαρωνάκειο Κέντρο. Πρόκειται για μια δράση κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των δομών του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
• Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 6 μ.μ.: Έναρξη Εγκαινίων. «Παραδοσιακά Κάλαντα: Λόγος & Μουσική» από την κα Σεγρεδάκη Φωτεινή και την Χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου με τον Καθηγητή Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής κ. Γιώργο Χαχλάκη.
• Τρίτη 2 Δεκεμβρίου: Ελεύθερη Συμμετοχή.
• Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου. 5:30μ.μ. “Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη”, με τη συγγραφέα κα Ευδοκία Σκορδαλά Κακατσάκη. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους ως βιωματική εμπειρία στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
• Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου. 6 μ.μ. Δράση για παιδιά μέσα από το Μουσικό Παραμύθι, “Σι Σου Ντο” του Α. Παπαθεοδούλου, με θέμα τη διαφορετικότητα. Συμμετάσχουν οι νηπιαγωγοί κ. Στεφανουδάκη Άννα & κ.Ελευθεριάδου Ευανθία Απευθύνεται σε παιδιά. Διάρκεια 1:30ώρα. Στις 7:30μ.μ. Εορταστικά τραγούδια από τα μέλη της χορωδίας της Αγγλικανικής Εκκλησίας.
• Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου: 6 μ.μ. “Ο Καραγκιόζης Καλικάντζαρος” από το Θέατρο Σκιών του κ. Νίκου Μπλαζάκη. Λήξη εκδηλώσεων της Έκθεσης από την Πρόεδρο του Εθελοντικού Συνδέσμου «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος», κ. Τίνη Δαμιανάκη.