Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Χριστουγεννιάτικα παζάρια

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στα χριστουγεννιάτικα παζάρια που διοργάνωσαν -με την ευκαιρία των εορτών, μαθητές- το Επαγγελματικό Λύκειο Ελ. Βενιζέλου στις Μουρνιές και το 5ο Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας, στον Δαράτσο.

Ειδικότερα: Με ποικίλες δημιουργίες που έφτιαξαν οι μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Ελευθερίου Βενιζέλου στις Μουρνιές πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ μια ωραία εσπερίδα με χριστουγεννιάτικο bazaar, στο οποίο  προσφέρθηκε καφές και κέρασμα. Για την εκδήλωση, η διευθύντρια του Λυκείου κα Δώρα Αθανασοπούλου δήλωσε στα “Χ.Ν.” ότι «έχουμε στη σκέψη μας τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν προβλήματα – δυσκολίες και τηρούμε στο σχολείο μας ένα Ταμείο Αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτού του πνεύματος αποφασίσαμε να οργανώσουμε ένα bazaar χριστουγεννιάτικο με δημιουργίες μαθητών και καθηγητών χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά. Οι μαθητές που εργάστηκαν για την εκδήλωση αυτή είναι από τους τομείς του σχολείου, τον τομέα Πληροφορικής που λειτουργεί μόνο εδώ, τον τομέα Γεωπονίας και τον τομέα Οικονομίας. Μαθητές και καθηγητές δουλέψαμε υπεύθυνα, γιατί μας διαπνέει ένα πνεύμα συλλογικότητας. Οι τιμές όλων των ειδών είναι ενδεικτικές».

ΣΤΟΝ ΔΑΡΑΤΣΟ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο χριστουγεννιάτικο παζάρι που πραγματοποιήθηκε χθες στο 5ο Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας στον Δαράτσο. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη, από χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές, ευχετήριες κάρτες, στολίδια, γλυκίσματα κ.ά. Το παζάρι διήρκεσε μια μέρα, που όλα τα προσφερόμενα είδη εξαντλήθηκαν. Μιλώντας στα “Χ.Ν.” η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Ευτυχία Βακάκη τόνισε ότι « είναι η πρώτη χρονιά -στα δύο χρόνια που έχουμε τον Σύλλογο- που πραγματοποιούμε χριστουγεννιάτικο παζάρι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου». Η ίδια υπογράμμισε ότι «στόχος μας ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για να μπορέσουμε να καλύψουμε ανάγκες που υπάρχουν στο σχολείο μας, μικρές μεν, αλλά πολλές. Όλα τα είδη ήταν χειροποίητα, προσφορά απ’ τους γονείς των μαθητών και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε γι’ αυτό».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα