Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ για σχολεία στο Μυλοπόταμο

Χρηματοδότηση για το πρόγραμμα συντήρησης και επισκευής των σχολικών μονάδων του, έλαβε ο δήμος Μυλοπόταμου μετά τη σχετική υπογραφή από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα.

Πρόκειται για χρηματοδότηση ύψους 2.151.200 ευρώ από το ΑΤ 10 «Ανοικτοί χώροι» του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Πρόκειται για μια εξαιρετική εξέλιξη, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, καθώς ο Δήμος Μυλοποτάμου είχε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα στα προτεινόμενα έργα του, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με στόχο την χρηματοδότηση του όντως γενναίου, όπως το χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Δημήτρης Κόκκινος, σε παρεμβάσεις και φιλόδοξου σε σημασία έργου εκσυγχρονισμού της σχολικής κτιριακής υποδομής των εκπαιδευτικών μονάδων της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου και ο υπεύθυνος Παιδείας του Δήμου Μανούσος Κλάδος απευθύνουν θερμές ευχαριστίες προς τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα και τον βουλευτή Ρεθύμνου κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη για την παρέμβαση και την έγκριση του έργου, το οποίο και θα προωθηθεί όπως τονίζουν, «…με ταχείς ρυθμούς ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να υλοποιηθούν τα προγραμματισμένα έργα στις σχολικές μονάδες της περιοχής».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα