Μουσείο Τυπογραφείας

Χωρίς προβλήματα η εγγραφή στο ταμείο ανεργίας

2bΚανονικά και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής στο ταμείο ανεργίας χθες στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Πέντε άτομα διατέθηκαν προς υποστήριξη των απολυμένων ώστε να εξυπηρετηθούν γρήγορα και να αποφευχθεί η πολύωρη αναμονή τους έξω από τον ΟΑΕΔ. Ενα σύστημα που εφαρμόστηκε τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζεται.
«Οι συνάδελφοι απολυμένοι είναι βασικό να έχουν μαζί τους το χαρτί της απόλυσης τους» τόνισε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Γ. Μανωλικάκης σημειώνοντας ότι η κίνηση χθες ήταν ομαλή ωστόσο όσο τελειώνει ο Οκτώβρης και κλείνουν ξενοδοχειακές μονάδες και καταστήματα θα αυξηθεί ο αριθμός των απολυμένων που θα θέλουν να μπουν στο ταμείο ανεργίας.
Οι απολυμένοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους: Την απόλυσή τους, το εκκαθαριστικό έτους 2018, φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου για αλλοδαπούς, φωτοτυπία βιβλιαρίου παιδιών και της ασφαλιστικής ικανότητας από το www.ika.gr, φωτοτυπία λογαριασμού εθνικής τράπεζας, βεβαίωση εργοδότη για τα ένσημα των 3 τελευταίων μηνών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.