Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Χαράλαμπος Κουκιανάκης: «Ώρα ατομικής ευθύνης»

Εκκληση προς το πολίτες να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού απευθύνει με μήνυμά του ο δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Όπως αναφέρει αναλυτικά στο σχετικό μήνυμα «το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα κρούσματα πληθαίνουν,έχουν εμφανιστεί εξάλλου και στον Δήμο μας αλλά ευτυχώς σε πολύ μικρό βαθμό.
Για την ανάσχεση του κύματος της πανδημίας αυτής σας καλώ να τηρούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα:
• Όλοι να φοράμε μάσκα παντού
• Να πλύνουμε σχολαστικά τα χέρια μας
• Να τηρούμε τις αποστάσεις,να μην συγχρωτιζόμαστε και να μην συνωστιζόμαστε.
• Να μένουμε σπίτι και να μην κυκλοφορούμε για κανέναν λόγο με το παραμικρό σύμπτωμα ίωσης ή κρυώματος που αντιμετωπίζουμε.
Ο Δήμος Αποκορώνου κλιμακώνει τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της πανδημίας και οι υπηρεσίες του εξακολουθούν να εξυπηρετούν το κοινό αλλά πλέον μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και ραντεβού.
Πραγματοποιεί εξάλλου συνεχώς τακτικές απολυμάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους,λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να αποφύγουμε την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού στην περιοχή μας και θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για ό,τι σχετικό προκύψει στο μέλλον.
Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αποκορώνου είναι στην πρώτη γραμμή για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Στην προσπάθεια μας να περιορίσουμε και να εξαλείψουμε τα κρούσματα στον Δήμο μας ζητούμε την συνδρομή σας.
Η ατομική προσοχή,η αυτοπροστασία,η πρόληψη και η υπεύθυνη στάση του καθενός από εμάς έχει καταλυτική σημασία.
Κανένα από τα προληπτικά μέτρα της Κεντρικής Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν θα αποδώσει αν εμείς οι ίδιοι δεν προσέχουμε τον εαυτό μας και τους οικείους μας και αν οι πολίτες δεν τηρούν τα ενδεικνυόμενα μέτρα.
Προσβλέπουμε στην επόμενη μέρα να είμαστε όλοι παρόντες και αλώβητοι από την επικίνδυνη αυτή πανδημία»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες