27.8 C
Chania
Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025

Χανιά: Την Τρίτη η απολογία του γιατρού για δεύτερη καταγγελία

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 5 Αυγούστου, για δεύτερη κατηγορία σε βάρος του, πήρε ο 63χρονος γιατρός από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή των Χανίων. Ο 63χρονος κατηγορείται και για δεύτερη υπόθεση παράνομης πράξης που συνιστά κακούργημα. Μέχρι την Τρίτη παραμένει κρατούμενος.
Νωρίτερα το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Χανίων, το μεσημέρι της Παρασκευής είχε δηλώσει αναρμόδιο να εκδικάσει την υπόθεση του 63χρονου γιατρού για “προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας” σε βάρος μιας 14χρονης σε κατασκήνωση των Χανίων.
Το Δικαστήριο αποφάσισε μάλιστα να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Χανίων προκειμένου να ενσωματωθεί νέα δικογραφία για ανάλογη πράξη που μετατρέπει τη κατηγορία από πλημμέλημα σε κακούργημα. Η αναβάθμιση της κατηγορίας έγινε μετά από σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε.

“Κακώς αποσύρθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο και αναβαθμίστηκε ως κακούργημα, γιατί το ότι έγινε μια νέα καταγγελία δεν αλλάζει τα στοιχεία και τα πραγματικά περιστατικά της προηγούμενης υπόθεσης που είχε εισαχθεί ως πλημμέλημα. Και η νέα καταγγελία είναι αβάσιμη, γιατί έγινε στην κατασκήνωση ενώπιων τρίτων η εξέταση του παιδιού και όχι κατά μόνας” ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου κ. Μιχάλης Στεφανογιάννης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα