Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Μπαζωμένος χείμαρρος στον Γαλατά

Ανησυχία σε περίοικους προκαλεί το μπάζωμα του ρυακιού- χειμάρρου που περνάει κάτω από την παλιά γέφυρα του Γαλατά, την Εθνική Οδό και καταλήγει στο Καλαμάκι.

Αυτό καταγγέλει στα “Χ.Ν.” ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Δαράτσου κ. Γιάννης Μυγιάκης, σημειώνοντας πως αν δεν καθαριστεί άμεσα και μεθοδικά θα υπάρξουν πολύ σοβαρά προβλήματα τη χειμερινή περίοδο.
«Γίνονται κάποιες εργασίες αυτήν την εποχή στο δρόμο πέφτουν μπάζα προς το ρυάκι αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Όλο το ρυάκι σε απόσταση 50 μέτρων από τη γέφυρα του Γαλατά είναι γεμάτο μπάζα ,ενώ υπάρχει πυκνή βλάστηση» αναφέρει ο κ. Μυγιάκης τονίζοντας πως επήγει ο καθαρισμός του ρυακιού.
«Είδατε τι έγινε πέρυσι τον Οκτώβρη με τις πλημμύρες και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στο Καλαμάκι και όχι μόνο. Βλέπουμε τώρα που το νερό είναι λίγο ότι δυσκολεύεται να φύγει από το ρυάκι, πόσο μάλλον όταν θα έχουμε νεροποντές. Ήμουν για χρόνια πρόεδρος της κοινότητας, ξέρω καλά την περιοχή και σε αυτό το ρέμα καταλήγει ένας μεγάλος όγκος νερών από το Γαλατά και το Δαράτσο. Επιβάλλεται ο Δήμος να δράσει άμεσα, να προχωρήσει στον αναγκαίο καθαρισμό ώστε να μην έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα» καταλήγει ο πρόεδρος της κοινότητας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα