Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Αυτοψία Παπαδογιάννη στο οδικό έργο «Ηράκλειο – Μεσαρά»

Αυτοψία σε ένα από τα μεγαλύτερά οδικά έργα που εκτελούνται στην Κρήτη, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 150 εκ. ευρώ, από την Αγία Βαρβάρα προς Μοίρες και Μεσαρά, του κάθετου άξονα Ηράκλειο – Μοίρες, πραγματοποίησε την Τρίτη 13/10/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιών του Υπουργείου Υποδομών, κ. Γιάννη Καρνέση, ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη ημέρα στην Κρήτη, σύμωνα με σχετική ανακοίνωση.

Με αφορμή την πρόσφατη έγκριση πίστωσης συνολικού ύψους 1.233.000 ευρώ από το πρόγραμμα Εθνικών Πόρων του Υπουργείου Υποδομών και την άμεση εκκίνηση των εργασιών, οι κύριοι Καρνέσης και Παπαδογιάννης, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών του Ο.Α.Κ. κ. Γιώργο Αγαπάκη, επιθεώρησαν τα τμήματα στα οποία εκτελούντα αυτή την περίοδο εργασίες, τα οποία έχουν ως στόχο να διασφαλιστεί η ευστάθεια του υφιστάμενου δρόμου, ενόψει του χειμώνα.

«Βρεθήκαμε σήμερα στο σημείο μαζί με τον κ. Καρνέση ,προκειμένου να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι την πορεία των εκτελούμενων εργασιών. Με δεδομένο ότι ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών, καταβάλουμε μια πραγματικά μεγάλη προσπάθεια – με το σύνολο των εμπλεκομένων πλευρών- έτσι ώστε έγκαιρα οι παρεμβάσεις στις οποίες προχωράμε, να ολοκληρωθούν και το τμήμα να καταστεί ασφαλές» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Νωρίτερα ο κ. Παπαδογιάννης είχε σειρά επαφών στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στο Ηράκλειο, με εκπροσώπους Ο.Τ.Α. της οικείας Περιφερειακής Ενότητας. Αρχικά συναντήθηκε τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Εμμανουήλ Φραγκάκη , τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Προγραμματισμού και Αθλητισμού κ. Μανώλη Σμυρνάκη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κ. Γαβριήλ Κουρή. Στο επίκεντρο της συνάντησης, βρέθηκε η εκπόνηση μελετών, για σημαντικά αναπτυξιακά έργα στην περιοχή, από τον Ο.Α.Κ.

Αντίστοιχη συνάντηση πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ.
με τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ιωάννη Σέγκο και τον Αντιδήμαρχο Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού και Άρδευσης κ. Εμμανουήλ Καλαϊτζάκη με τους οποίους συζήτησε για τον Β.Ο.Α.Κ αλλά και για θέματα έργων που δρομολογούνται το επόμενο διάστημα στο Δήμο Χερσονήσου σε συνεργασία με τον Ο.Α.Κ.

1 Comment

  1. Ευκαιρία είναι να “επιμορφωθούν” και να “ξεστραβωθούν” οι Χανιώτικης καταγωγής αυτοδιοικητικοί και τοπικοί για τον τεράστιο όγκο οδικών έργων που εκτελούνται στο κοντινό Ηράκλειο συγκρίνοντας των με τα υποτιπόδη αντίστοιχα έργα των (πτωχών συγγενών) Χανίων. Τον δεύτερο τη τάξη νομό της Κρήτης. Εμείς αργά με τον αραμπά και αυτοί με ιλιγγιώδη ταχύτητες. Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην ίδια Περιφέρεια. Μετά από αυτή την επίσκεψη πρέπει να μας ενημερώσουν και για τους λόγους που συμβαίνει αυτός ο διαχωρισμός.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες