Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Αυλαία στο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας 2019

Πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκαν σε εκδήλωση που διεξήχθη στον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων οι απονομές για το τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας για το 2018 και την προσεχή Κυριακή δίνεται η αφετηρία στο νέο πρωτάθλημα για το 2019, με τον πρώτο αγώνα να διοργανώνεται από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.
Τα σκάφη ετοιμάζονται έτσι να επιστρέψουν στη δράση, αναμένοντας να έχουν μια μακρά διαδρομή μέχρι το τέλος της σεζόν για το ποιο θα καταφέρει να κερδίσει το κύπελλο του πρωταθλητή. Υπενθυμίζεται ότι την χρονιά που πέρασε, στην πρώτη θέση βρέθηκε το “Πανέφη ΙΙ” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου.
Οσον αφορά τον αγώνα που ακολουθεί, θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί και η διαδρομή για τα σκάφη και τα πληρώματα είναι: ΝΟΧ – νήσος Θοδωρού – ΝΟΧ, αποστάσεως 12 ναυτικών μιλίων. Η απονομή των επάθλων θα ακολουθήσει μετά το πέρας του αγώνα στο χώρο ελλιμενισμού.

ΣΕ ΚΑΜΠ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΡΕΙΣ “ΜΙΚΡΟΙ” ΤΟΥ ΙΟΧ
Τέλος, τρεις αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων πήραν μέρος στο καμπ ιστιοπλοΐας “Vmg Factory Οptimist Clinic” που διεξήχθη στις αρχές του μήνα από τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Στους αγώνες, που είχαν ως στόχο τη βελτίωση των αθλητών στα δύο πιο σημαντικά κομμάτια μίας κούρσας, δίνοντας τους την ευκαιρία για ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις, μετείχαν οι Παράσχος Μπιλάς, Ανδρέας Κακούρης και Παντελής Αγγελος Ζαμπακόλας, έχοντας μαζί τον προπονητή τους, Βασίλη Σωτηρίου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες