Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Αθώος για την… αγκαλιά στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο εισαγγελέας του Μαϊάμι απέσυρε τη Δευτέρα τις κατηγορίες εναντίον ενός 20χρονου φοιτητή, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι που διεξήχθη τον Αύγουστο, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και αγκάλιασε τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο επιθετικός της Πορτογαλίας παρενέβη προσωπικά στην υπόθεση προκειμένου να πείσει τον εισαγγελέα να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του Καναδού Ρόναλντ Γκιόκα, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς. Ο νεαρός αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά και καταπάτηση του αγωνιστικού χώρου.
Αφού έμαθε για την υπόθεση εναντίον του Γκιόκα, ο Ρονάλντο έγραψε επιστολή προς τον εισαγγελέα παρακαλώντας τον να αποσύρει τις κατηγορίες. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η εισαγγελία απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του πελάτη μου», δήλωσε τη Δευτέρα ο Ρίτσαρντ Χούτζμπερ, δικηγόρος του 20χρονου. «Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη βοήθεια που μας παρείχε και εκτιμούμε που ενδιαφέρθηκε προσωπικά για την υπόθεση που αφορά στη ζωή ενός φοιτητή με ένα εξαιρετικά λαμπρό μέλλον».
Ο Γκιόκα δήλωσε πως ευελπιστεί κάποια στιγμή να του δοθεί η ευκαιρία να ευχαριστήσει και από κοντά τον αστέρα του ποδοσφαίρου. «Όνειρό μου τώρα είναι να τον δω μία ακόμα φορά για να τον ευχαριστήσω και προσωπικά», είπε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα