Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Αθώοι Μαρινάκης και Θεοδωρίδης για το περιστατικό στα αποδυτήρια των διαιτητών

Αθώους έκρινε το Τριμελές Εφετειο Πλημμελημάτων τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Σαββα Θεοδωρίδη, για το περιστατικό που έγινε, στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, τον Μαϊο του 2013, στα αποδυτήρια των διαιτητών. Οι δυο παράγοντες κατηγορήθηκαν οτι επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα.
Σε πρώτο βαθμό ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχαν αθωωθεί και ασκήθηκε έφεση απο τον εισαγγελέα οδηγώντας την υποθεση εκ νέου στο ακροατήριο. Αντίθετη στην αθώωση τους σήμερα, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, ήταν η εισαγγελέας Έδρας η οποία πρότεινε ενοχή των δύο, κρίνοντας οτι “ο δόλος δυσκολα διαγιγνώσκεται αλλα η νομολογία εχει δεχτεί οτι μπορούν να ληφθούν υπόψη ενδείξεις, εμπειρικά δεδομένα και κριτήρια”.
Κατλα την εισαγγελέα όσα είπαν στα αποδυτήρια οι κατηγορούμενοι “ήταν προσχηματικά”. Τόνισε επίσης πως “επρόκειτο για σημαντικό αγώνα, η φράση προήλθε απο ισχυρό πρόσωπο, η έννοια των φράσεων αυτών υποδεικνύουν το αυτονόητο άρα ειναι συγκεκαλυμμένες φράσεις που δείχνουν δυσαρέσκεια”.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες