Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στα Χανιά: Πως να βρείτε προσφορές!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα ιδιαίτερο κόστος που επιβαρύνει εκατομμύρια οδηγούς και ιδιοκτήτες οχημάτων κάθε χρόνο.

Έρχεται να προστεθεί στα ήδη μεγάλα βάρη που κουβαλάει ένα αυτοκίνητο, όπως τέλη κυκλοφορίας, έξοδα ΚΤΕΟ, έξοδα συνεργείου και συντήρησης, καύσιμα, κ.α.

Γι’αυτό το λόγο, ολοένα και περισσότεροι οδηγοί αναζητάνε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου online με σκοπό να μειώσουν τα έξοδά τους, χωρίς να φτάσουν στην ακραία λύση να πουλήσουν το αυτοκίνητό τους.

Ρωτήσαμε την online μηχανή σύγκρισης τιμών για ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, οικίας και σκάφους, Asfaleies24.gr, τι τιμές υπάρχουν για ασφάλιση στα Χανιά καθώς και τι προσφορές τρέχουν αυτό το διάστημα, αν ασφαλιστεί κάποιος online!

Σύμφωνα με το Asfaleies24.gr, οι τιμές στα ασφάλιστρα της Κρήτης γενικότερα είναι ιδιαίτερα αυξημένες για επαρχιακή πόλη – όχι όμως όσο στην Αθήνα – κι αυτό αποδίδεται στον αυξημένο αριθμό ατυχημάτων που συμβαίνουν στο νησί μας.

Έτσι, ενώ για μια απλή βασική ασφάλεια αυτοκινήτου οι κάτοικοι της Αθήνας θα πληρώσουν 80€, σε μια επαρχιακή πόλη θα καταβάλλουν 65€ ενώ στα Χανιά θα πληρώσουν 75€ – λίγο λιγότερο από το κόστος ασφάλισης στην πρωτεύουσα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά παραδείγματα ασφάλισης καθώς και πως μπορείτε να εξοικονομήσετε τα περισσότερα χρήματα!

Τι τιμές θα βρείτε για ασφάλεια αυτοκινήτου online στην Κρήτη

Οι τιμές που σας παραθέτουμε, σε συνεργασία με το Asfaleies24.gr, αφορούν οδηγό 40 ετών με 22 έτη διπλώματος, τ.κ. 73100 (Χανιά) και ετήσιο πακέτο ασφάλισης (περιλαμβάνει έκπτωση λόγω χρονικής διάρκειας).

Ασφάλεια για Toyota Yaris

Ένα από τα best seller της αγοράς, το Toyota Yaris με χρονολογία 1ης άδειας το 2008, μπορείτε να το ασφαλίσετε για βασική ασφάλεια αστικής ευθύνης με έδρα τα Χανιά, με κόστος 95,26€ το έτος.

Αν προσθέσετε στο ασφαλιστήριο εξτρά καλύψεις όπως κλοπή, θραύση κρυστάλλων ή οδική βοήθεια, τότε το κόστος ανεβαίνει αντίστοιχα.

Με 95,26€ έχετε την υποχρεωτική από το νόμο αστική ευθύνη έναντι τρίτων με διάρκεια 12 μήνες!

Τιμές ασφάλειας για Fiat Panda

Το μικρό μοντέλο της Fiat, με χιλιάδες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, είναι ιδιαίτερα προσιτό λόγω της χαμηλής αξίας κτίσης αλλά και τη μικρή συντήρηση που απαιτεί σε πάγια έξοδα.

Η τιμή της ασφάλισης είναι ίδια στην δωδεκάμηνη διάρκεια, όπως και το Toyota Yaris που αναφέραμε πιο πάνω.

Έτσι το ετήσιο κόστος ασφάλισης διαμορφώνεται σε 95,26€ και περιλαμβάνει τις βασικές υποχρεωτικές καλύψεις.

Αν θέλετε να προσθέσετε τις καλύψεις πυρός και κλοπής, το ετήσιο κόστος διαμορφώνεται σε 129,86€ και μπορείτε να νιώθετε πιο σίγουροι για την περιουσία σας!

Τιμή ασφάλειας στα Χανιά για Mercedes A Class

Αν το αυτοκίνητό σας είναι μια Mercedes A Class, από τα πλέον δημοφιλή οχήματα στην μικρομεσαία κατηγορία, τότε το κόστος ασφάλισης είναι λίγο μεγαλύτερο.

Για μια A160 του 2012 με αξία 14.000€, το κόστος ασφάλισης είναι 163,44€ για τις υποχρεωτικές καλύψεις μαζί με κάλυψη πυρός και κλοπής.

Για την απλή, βασική ασφάλεια αυτοκινήτου, το ετήσιο κόστος διαμορφώνεται στα 112,20€. Σε αυτό το κόστος, μπορείτε να προσθέσετε την οδική βοήθεια με μόλις 1,60€ / μήνα έξτρα!

Παραδείγματα τιμών ασφάλισης για μηχανές

Πέρα από το αυτοκίνητο, μπορείτε να ασφαλίσετε εύκολα και οικονομικά και τη μηχανή σας στο Asfaleies24.gr!

Οι τιμές για ασφάλεια μηχανής είναι το ίδιο χαμηλές και το όφελός σας τεράστιο, από την στιγμή που συγκρίνετε όλη την ασφαλιστική αγορά και μπορείτε να δείτε οι εταιρείες τι καλύψεις και πακέτα προσφέρουν καθώς και σε ποιο κόστος.

Sym Citycom 300i : Το δημοφιλές scooter της Sym, στα 300 κυβικά, με 1η άδεια κυκλοφορίας το 2015 και τρέχουσα αξία 2.500€, θα σας κοστίσει σε ασφάλεια 64,68€ το έτος!

Η ασφάλεια μότο περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις (αστική ευθύνη έναντι τρίτων) για οδηγό 40 ετών με 22 έτη διπλώματος και τ.κ. 73100 (Χανιά).

Η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα την ηλικία, τον τκ και τα στοιχεία οχήματος.

Honda SH 300: Για ένα Honda HD 300 κυβικά, το κόστος για ασφάλεια παραμένει το ίδιο με το Sym Citycom 300i – είναι δηλαδή στα 64,65€ για 12 μήνες διάρκεια συμβολαίου.

Γενικότερα όλα τα scooter της ίδιας κατηγορίας με τα 2 παραπάνω, έχουν πάνω κάτω το ίδιο κόστος ασφάλισης που κυμαίνεται στα 60-70€ το έτος.

Όπως και στην ασφάλεια αυτοκινήτου, έτσι και εδώ μπορείτε να προσθέσετε οδική βοήθεια με εξτρά κόστος μόλις 1,60€ / μήνα.

Τι άλλες ασφάλειες θα βρείτε στο Asfaleies24.gr για να εξοικονομήσετε χρήματα

Πέρα από ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής, στην πλατφόρμα του Asfaleies24.gr θα βρείτε επίσης ασφάλεια σπιτιού, σκάφους και υγείας και μπορείτε να συγκρίνετε τιμές online καθώς και να προχωρήσετε άμεσα, στην online ασφάλισή σας (εκτός των προγραμμάτων για ασφάλεια υγείας).

Ειδικότερα για την ασφάλεια κατοικίας, υπάρχουν δεκάδες προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε για να ασφαλίσετε την περιουσία σας κατά παντός κινδύνου, όπως ασφάλεια για σεισμό, φωτιά, κλοπή καθώς και ασφάλιση περιεχομένου.

Με ελάχιστο κόστος, από μόλις 0,81€ / τ.μ. / έτος, μπορείτε να ασφαλίσετε γρήγορα και εύκολα την περιουσία σας και να είστε ξέγνοιαστος!

Επισκεφθείτε το Asfaleies24.gr, συγκρίνετε τιμές σε 1 λεπτό και πάρτε άμεσα στο email σας το δικό σας, ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα