Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Αρκετά χρόνια ο άνθρωπος θα μείνει μόνος του στον πλανήτη Γη πριν πεθάνει

Είναι αλήθεια και πραγματικότητα ότι ο άνθρωπος παραβίασε τους φυσικούς νόμους λειτουργίας πάνω στον πλανήτη Γη που τον φιλοξένησε.
Δεν σεβάστηκε την φιλοξενία που του παρείχε. Εκανε κατάχρηση της φιλοξενίας. Ο οικοδεσπότης της φιλοξενίας του πλανήτη γη, του έδωσε τα πάντα. Όμως δεν σεβάστηκε την φιλοξενία και παραβίασε τους φυσικούς νόμους του οικοδεσπότη αυτού. Ετσι λοιπόν αρχίζει η φιλοξενία να τελειώνει και για αυτό ο οικοδεσπότης του τον ειδοποιεί να αλλάξει συμπεριφορά γιατί θα τον αποβάλλει. Του στέλνει συχνά μηνύματα για τη συμπεριφορά του αυτή. Ομως ανταπόκριση δεν βρίσκει. Αυτό που δεν σεβάστηκε ήταν και είναι ότι θα έπρεπε να συμβιώνει και με άλλα όντα που ο πλανήτης φιλοξενεί.

Περιβάλλον – Πανίδα – Χλωρίδα
Ο οικοδεσπότης πλανήτης Γη είχε φροντίσει και φιλοξενούσε όλα τα όντα της πανίδας και της χλωρίδας και υπήρχε ισορροπία στην ύπαρξη όλων.
Ο “νοήμων” άνθρωπος που απεδείχθη “τέρας” άρχισε να επεμβαίνει και στον χώρο της πανίδας και χλωρίδας. Να παραβιάζει τους φυσικούς νόμους του οικοδεσπότη και να μην ακούει κανένα. Έγινε κυρίαρχος στην πανίδα και όσα τον ενοχλούσαν τα εξόντωσε, με τη χρήση δραστικών ουσιών, χωρίς να μη υποστούν τον θάνατο και αρκετά ωφέλιμα, ακόμα και φιλικά στη χλωρίδα και πανίδα.
Νόμιζε και νομίζει ότι δεν είναι απαραίτητα όλα. Έτσι λοιπόν η ισορροπία και ομαλή λειτουργία στην πανίδα και χλωρίδα διαταράχθηκε. Από την αλυσίδα της πανίδας και χλωρίδας αρκετοί κρίκοι έσπασαν και χάθηκε η συνοχή, απαραίτητη για την καλή λειτουργία. Το περιβάλλον διαταράχθηκε και έγινε μή φιλικό για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Τι μέσα χρησιμοποίησε ο κυρίαρχος Επισκέπτης
Κατασκεύασε δηλητήρια (δραστικές ουσίες) να εξοντώσει τα ενοχλητικά όντα της πανίδας, τα λεγόμενα εντομοκτόνα, με τα επίσης δραστικά τοξικά για τα ανεπιθύμητα φυτά τα λεγόμενα ζιζανιοκτόνα.

Τι έγινε με τη χρήση αυτή των δραστικών ουσιών
Εκτός από τα υποτίθεται μή “ωφέλιμα” καταστράφηκαν και πολλά από τα απαραίτητα. Το σπουδαιότερο ήταν και είναι ότι η χρήση αυτών των ουσιών πέρασε σε πολλές αλυσίδες προϊόντων διατροφής του ανθρώπου και ζώων. Ετσι σήμερα έχουμε πολλές δηλητηριάσεις από τη χρήση αυτών των ουσιών.
Αλήθεια, με ποια λογική ο άνθρωπος κατασκεύασε δραστικές ουσίες για να εξοντώσει μικρόβια, παράσιτα που του είναι ανεπιθύμητα; Οταν στη συσκευασία του τοξικού αυτού προϊόντος αναγράφεται: προσοχή τοξικό – επικίνδυνο – μακριά από παιδιά και διάφορες προφυλάξεις και σε περίπτωση δηλητηρίασης αναγράφει το αντίδοτο, με ποιο τρόπο θα προφυλάξει τα ωφέλιμα της πανίδας που συμβιούν στον ίδιο χώρο με τα ανεπιθύμητα; Έτσι σήμερα στην ύπαιθρο που έσφυζε από ζωή, εκατοντάδων ειδών πανίδας τα περισσότερα έχουν εξαφανισθεί; Ειδικά πουλάκια που παλαιότερα αποτελούσαν συμπλήρωμα της διατροφής, δεν υπάρχουν. Η νέα γενιά θα τα γνωρίσει μόνο από εικόνες σε βιβλία.

Περιβάλλον – Ατμόσφαιρα – Στρατόσφαιρα
Ο οικοδεσπότης είχε φροντίσει να προστατεύσει τη στέγη του σπιτιού του (ατμόσφαιρα – στρατόσφαιρα) με ασπίδες που είχε τοποθετήσει σαν ομπρέλα να μην μπορούν να εισέλθουν εξωγενείς ανεπιθύμητοι εισβολείς (ακτινοβολία – ραδιενέργεια) κλπ.
Ο επισκέπτης όμως με τις αλόγιστες και χωρίς κανένα φραγμό επεμβάσεις, δημιούργησε τοξικούς αέριους ρύπους, που ώθησε στην στέγη του οικοδεσπότη, προκαλώντας ρωγμές και τρύπες από τις οποίες εισέρχονται αυτοί οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες και προκαλούν συχνές καταστροφές στο σπίτι του. Για τις παρεμβάσεις που προκάλεσε πάλι ο οικοδεσπότης στέλνει συχνά μηνύματα με τη μορφή ακραίων φυσικών φαινομένων στον επισκέπτη του, για να τον συνετίσει και να σταματήσει το καταστροφικό του τρόπο λειτουργίας, αν θέλει να αναβάλλει ή και να ακυρώσει την αποπομπή του από το σπίτι του οικοδεσπότη κυρίου ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ που τον φιλοξενεί.
Ο οικοδεσπότης έκανε ότι μπορούσε, δεν μπορεί άλλο.
Όλα τώρα αυτά που πρέπει να γίνουν, αφορούν τον επισκέπτη και μόνο και κανένα άλλον.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Όλα αυτά που τονίζουν οι επιστήμονες, ακούγονται στους περισσότερους “γραφικά” και ανυπόστατα και είναι αυτοί που μπορούν αλλά δεν τους συμφέρει να λάβουν μέτρα γιατι ενοχλεί τα συμφέροντα τους. Κάποιοι άλλοι τα ακούνε αλλά κατά το κοινώς λεγόμενο ” ο μπαινάκης και ο βγαινάκης”. Σε κάποιους λίγους ακούγονται λογικά και φυσικά αλλά δυστυχώς δεν περνάει από το χέρι τους η άμεση λύση αλλά μόνο η συμμετοχή στη λύση. Πρέπει αυτοί – εμείς να επικεντρωθούν – με στις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεται για τη σωτηρία του πλανήτη μας. Με την συστηματική χρήση των μέσων ανακύκλωσης, με την προσεκτική χρήση όλων των χημικών που χρησιμοποιούμε και ότι άλλο ξέρουμε ότι επιρεάζει αρνητικά την φύση, προτρέποντας όμως και άλλους σε αυτές τις ενέργειες. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα