Θέμα ημερών είναι η ολοκλήρωση της κολυμβητικής δεξαμενής στην Κίσσαμο, αφού αυτές τις ημέρες “πέφτουν” οι τελευταίες πινελιές. Η πισίνα θα αξιοποιηθεί για την εκμάθηση κολύμβησης για μικρά παιδιά, μια δομή απαραίτητη για την περιοχή που ποτέ δεν είχε και υλοποιείται από τον Δήμο Κισσάμου. Η κολυμβητική δεξαμενή βρίσκεται δίπλα στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Φιλόδημος II” το 2019, ενώ στη συνέχεια εκπονήθηκε η σχετική μελέτη.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας.
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.


