27.8 C
Chania
Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025

Αποκλεισμός Τσιτσιπά από τον Ο’Κόνελ στον δεύτερο γύρο του Τορόντο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προχωρήσει στο ATP Masters 1000 του Τορόντο, γνωρίζοντας ήττα με 2-1 σετ (4-6, 6-4, 3-6) από τον Κρις Ο’Κόνελ (Νο.78 της παγκόσμιας κατάταξης) τα ξημερώματα της Πέμπτης (31/7).

Ήταν το πρώτο του ματς μετά την επανασύνδεση με τον πατέρα του, Απόστολο, στην τεχνική καθοδήγηση, ωστόσο η επιστροφή συνοδεύτηκε από αποκλεισμό.

Ο Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο σετ με 4-6, αντέδρασε στο δεύτερο (6-4), όμως στο τρίτο ο Ο’Κόνελ μπήκε δυναμικά, έκανε break από το ξεκίνημα, πήρε προβάδισμα με 4-1 και διατήρησε τον έλεγχο έως το τέλος.

Ο Αυστραλός προκρίθηκε στον τρίτο γύρο και θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άλεξ Ντε Μινόρ και τον Φακούντο Ντε Κομεσάνα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα