Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Απόγνωση επαγγελµατιών στην οδό Κριάρη

» Οι ατέλειωτες εργασίες καθήλωσαν την κίνηση στα καταστήµατα

Σε απόγνωση έχουν περιέλθει επαγγελµατίες της οδού Κριάρη, βλέποντας πως το έργο ανάπλασης του δρόµου µέσα στο καλοκαίρι προκαλεί κατακόρυφη πτώση της κίνησης.

Το πεζοδρόµιο σε τµήµα του είναι απροσπέλαστο λόγω των εν εξελίξει εργασιών µε τους πεζούς να κινούνται επί του δρόµου.
Καταστηµατάρχες επισήµαναν στα “Χ.ν.” ότι «το έργο είναι µεν καλό, αλλά ξεκίνησε σε λάθος εποχή».
Επαγγελµατίας της περιοχής ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Το θέµα είναι ότι ξεκίνησαν το έργο σε λάθος εποχή. Θα µπορούσαν οι εργασίες να ξεκινούσαν στο τέλος Σεπτεµβρίου που θα ήταν καλύτερο για τα καταστήµατα».
Φέτος, λόγω της κατάστασης του δρόµου και του πεζοδροµίου, δεν υπάρχει τουριστική κίνηση στον δρόµο και στα καταστήµατα της οδού.
«Αυτή τη στιγµή ο τουρισµός δεν περνάει από εδώ. Το έργο είναι καλό. Απλώς γίνεται κατά τη γνώµη µου σε λάθος εποχή», µας λέει ο καταστηµατάρχης.
«Η κίνηση έχει πέσει. Καθόλου δεν έχουµε κίνηση από τον τουρισµό. Μόνο από ντόπιους που µας ξέρουν και µπαίνουν και ψωνίζουν. Ο τουρίστας πώς θα περάσει από εδώ;», πρόσθεσε ο ίδιος.
«Το έργο είναι µεγάλο έργο και όπως φαίνεται θα κρατήσει πολύ. Πρέπει να πιεστούν οι εργολάβοι να τελειώσουν», συµπλήρωσε ο καταστηµατάρχης σύµφωνα µε τον οποίο τα συνεργεία του εργολάβου «δουλεύουν», αλλά θα έπρεπε να απασχοληθεί µεγαλύτερο αριθµός εργαζοµένων ώστε το έργο να ολοκληρωθεί νωρίτερα.

ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ

Στο µεταξύ, παράπονα ακούσαµε και για το γεγονός ότι στο πλαίσιο του έργου αφαιρέθηκε από την κάθετη οδό Καλλιγιάννη το µικρό συντριβάνι που επί σειρά ετών αποτελούσε σηµείο αναφοράς του συγκεκριµένου δρόµου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα