30.8 C
Chania
Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025

Αποµακρύνεται το βυθισµένο ιστιοφόρο από το λιμάνι της Σούδας

∆ιαγωνισµό για την αποµάκρυνση εκτός λιµένα Σούδας του βυθισµένου πλοίου I/Φ “CORAL” σηµαίας µεγάλης Βρετανίας, προκήρυξε το Λιµενικό Ταµείο νοµού Χανίων.

Προσφορές κατατίθενται έως 27/08/2025 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, ενώ η αποσφράγιση θα γίνει στις 28/08/2025 ηµέρα Πέµπτη και ώρα 12 το µεσηµέρι στα γραφεία του Λιµενικού Ταµείου Ν. Χανίων, οδός Περίδου 24 Χανιά.
Υπενθυµίζεται ότι το σκάφος παραµένει στον κόλπο της Σούδας από τις 31 Ιανουαρίου 2021, ενώ µέσα του είχε βρεθεί νεκρός ο άτυχος βρετανός ιδιοκτήτης του, τον οποίο είχε ανασύρει δύτης.

ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Εν τω µεταξύ τις τελευταίες ηµέρες πραγµατοποιήθηκαν βαψίµατα αλλά και τοποθέτηση κολονακίων στο λιµάνι της Σούδας προκειµένου προστατεύονται οι οδηγοί που βρίσκονται στην προβλήµατα και να αποφευχθούν τυχόν ατυχήµατα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα