Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Απέκτησα πρόσβαση στον Λευκό οίκο

Ό,τι ώρα θέλω θα μπαίνω στον Λευκό Οίκο και θα βγαίνω όποτε μου γουστάρει. Θες 3 το μεσημέρι, θες 5 το πρωί, θα κάνω βόλτες μέσα έξω από την κυρία είσοδο. Όποιος μου πεί κουβέντα θα έχει να κάνει προσωπικά με τον Πρόεδρο. Ο καινούριος Πρόεδρος είναι από το σόϊ μας κι εμείς δεν είμαστε από τα παιδάκια που ξέρατε μέχρι σήμερα, δεν σηκώνουμε πολλά πολλά. Θα σας αρχίσω στις καρπαζές και δεν θα κάνετε κιχ, έχω πλέον τον Πρόεδρο στενό συγγενή μου. Δεν τον λένε Τζο που λένε οι μισόχαζοι, Josef τον λένε, ταιριάζει το μικρό του όνομα με το επώνυμό μου πονηρούληδες. Επιτέλους έβγαλε και το σόϊ μας ένα Πρόεδρο, άσε που είμαστε και ομορφόσογο, καιρός ήταν, πολύ περιμέναμε.

Πέραν τούτου, είναι ένας γνήσιος Δημοκράτης με τάσεις εκλογικής απάτης. Τίποτα άλλο, μόνον αυτό, κατά τα άλλα είναι απολύτως βέβαιο πως θα στηρίξει την Αμερικανική οικονομία με κάθε τρόπο. Θα δώσει δουλειά σε χιλιάδες Αμερικανούς προωθώντας τα αεροπλάνα F35 της εταιρείας Lockheed στην αγορά της Τουρκίας. Έξυπνος άνθρωπος είναι και δεν θα αρνηθεί την βοήθεια σε μία φίλη και σύμμαχο χώρα, δεν βρίσκονται άλλωστε κάθε μέρα τέτοιοι πελάτες με τα λεφτά στο χέρι. Εκατό κομμάτια συν τα ανταλλακτικά και τα μεταφορικά είναι κάτι ιδιαίτερα δελεαστικό για τον καινούριο Πρόεδρο που θέλει να δείξει στην κοινή γνώμη τον αδάμαστο χαρακτήρα του και τις γνώσεις του στο ισοζύγιο κερδών και ενεργητικών βομβαρδισμών. Από μικρός πήγαινε σε λογιστική σχολή και έχει γερές βάσεις στις προσβάσεις και στις αποβάσεις στα ταμία φιλίων χωρών. Όχι πως και στις εχθρές χώρες δεν θα ήθελε να πουλήσει και να ξεπουλήσει ότι έχει μείνει από ρουκέτες και πυροβόλα στο ράφι. Θα βλέπει το στόκ και θα αποφασίζει. Ο ισολογισμός θα καθορίζει και τους βομβαρδισμούς. Είναι άνθρωπος που δεν διστάζει στις πωλήσεις, αρκεί να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης, ο οποίος ως γνωστόν έχει πάντα δίκιο. Άλλωστε η δικαιοσύνη απασχολούσε πάντοτε το ανθρώπινο είδος, γι αυτό και τελικά την πετύχαμε. Όποιος επιμένει δεν ξεμένει.

Αν έχετε στο σπίτι κανένα παιδί άνεργο ειδοποιήστε με να το διορίσω έστω, υπουργό εξωτερικών και εσωτερικών ανατινάξεων. Τα υλικά ανατίναξης θα είναι δωρεά των φιλόστοργων εταιρειών ναρκών και πυραύλων αέρος-αέρος και εδάφους διαστήματος, δεν την γλυτώνει κανένας άπληστοι άνθρωποι που θελήσατε να πετάξετε την Τουρκία εκτός Νατοϊκών εξοπλισμών και ναρκωτικών. Ντροπή σας! Ο Θεός θα σας τιμωρήσει με σεισμούς λιμούς και γλαφειρούς καταποντισμούς. Συνέλθετε, πρίν συνέλθει από την μεσημβρινή σιέστα η θεία δίκη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες