Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Αντιπροσωπεία μαθητών του ERASMUS στην Περιφέρεια Κρήτης

Αντιπροσωπεία μαθητών γυμνασιακής εκπαίδευσης από Σλοβενία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Κύπρο, Γερμανία και Ελλάδα, που συμμετέχουν στο νεανικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ERASMUS επισκέφθηκε σήμερα την Περιφέρεια Κρήτης. Επικεφαλής της μαθητικής αντιπροσωπείας οι εκπαιδευτικοί του 1ου γυμνασίου Ηρακλείου Άννα Περδικάκη και Μαρία Πιταροκοίλη.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, τα παιδιά, των Ευρωπαϊκών χωρών, που συνοδεύονταν από τους καθηγητές τους, καλωσόρισε εκ μέρους της Περιφέρειας, του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.
Όπως σημειώνεται, ο κ. Συριγωνάκης σε σύντομο χαρετισμό-καλοσώρισμα, ευχήθηκε στους μαθητές καλή παραμονή στη Κρήτη, όπως επίσης στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων που έχουν προγραμματίσει στο νησί να απολαύσουν τα σπουδαία μνημεία της αλλά και την μοναδική φύση της Κρήτης. Παράλληλα ο κ. Συριγωνάκης κάλεσε τα παιδιά να γίνουν «πρεσβευτές» της Κρήτης στις χώρες τους και να την επισκεφθούν το επόμενο διάστημα μαζί με τους συγγενείς και φίλους τους.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα