Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

“Άνοιξη στο λιμάνι”

Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. παρουσιάζουν μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο “Άνοιξη στο λιμάνι” την Τρίτη 4 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα στο κανάλι της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. στο YouTube. Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. παρουσιάζουν μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο “Άνοιξη στο λιμάνι” την Τρίτη 4 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα στο κανάλι της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. στο YouTube.

Η Μπέλα Λιονάκη στο ακορντεόν και ο Δημήτρης Ντρουμπογιάννης στο πιάνο και μαζί τους το φωνητικό σύνολο “Μουσικοί Ορίζοντες” της Μπέλας Λιονάκη θα παρουσιάσουν ένα ψυχαγωγικό μουσικό πρόγραμμα με αφορμή τον ερχομό της άνοιξης.
Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, πρόκειται για μία καλλιτεχνική πρόταση με κίνητρο να διεγείρει αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις και εμπειρίες, καθώς επίσης περικλείει την διάθεση όλων μας για ψυχαγωγία και τη φυγή από τον εγκλεισμό και την απομόνωση.

Συμμετέχουν οι μουσικοί (αλφαβητικά):

Ντραμς – Γιώργος Λουτσέτης
Μπουζούκι – Γιάννης Μελαμπιανάκης
Ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα – Γιώργος Πέππας
Τραγούδι, ερμηνεία και παρουσίαση η ηθοποιός Στελλίνα Ιωαννίδου.
Επιλογή προγράμματος & ενορχηστρώσεις: Μπέλα Λιονάκη, Δημήτρης Ντρουμπογιάννης.
Διδασκαλία Μουσικού Συνόλου & Γενική Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μπέλα Λιονάκη.
Τους Μουσικούς Ορίζοντες απαρτίζουν οι (αλφαβητικά):
Μαρία Θωμαδάκη, Άννα-Μαρία Κορακάκη, Ερωφίλη Κουνδουράκη, Αλεξάνδρα Κυβρικοσαίου, Αντώνης Κωστόπουλος, Χρυσή Μπουζουνιεράκη, Γιάννης Παυλάκης, Ειρήνη Τζομπανάκη, Μυρτώ Χαιρετάκη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες