Επικίνδυνη κλίση έχει πάρει στύλος του ∆Ε∆∆ΗΕ εντός της δεξαµενής στον Άγιο Ιωάννη, προκαλώντας ανησυχία στους περίοικους.
Όπως ανέφερε αναγνώστης µας, στέλνοντας και τη σχετική φωτογραφία, ο στύλος έχει πάνω µετασχηµατιστές και γύρω υπάρχουν αρκετά πεύκα, µε τον κίνδυνο πυρκαγιάς να είναι υπαρκτός.
Στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει µε τον ∆Ε∆∆ΗΕ, δεν κατάφερει να βρει… άκρη στα Χανιά, ενώ µε το κεντρικό τηλέφωνο χρειάστηκε να δαπανήσει αρκετή ώρα µέχρι να πιάσει γραµµή και να προσπαθήσει να περιγράψει στον υπάλληλο στην Αθήνα την περιοχή!
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.