Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Ανδρέας Λοβέρδος: Ολη η ιστορία του Τύπου στο Μουσείο Τυπογραφίας

Μια επίσκεψη στην “κυρία του Τύπου” όπως ονόμασε σε γραπτό του μήνυμα το Μουσείο Τυπογραφίας Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη, πραγματοποίησε ο βουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Μαζί με τη συνοδεία του ο κ. Λοβέρδος περιηγήθηκε τους χώρους του Μουσείου και ξεναγήθηκε στα “μυστικά” του από τη διευθύντρια του κα Έλια Κουμή.
«Έχω μείνει έκπληκτος! Το Μουσείο αυτό έχει μια μοναδικότητα, το μεράκι με το οποίο έχει γίνει είναι κάτι το ξεχωριστό και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ που δεν το γνώριζα μέχρι σήμερα» ανέφερε μετά το τέλος της επίσκεψης. Υπογράμμισε επίσης πως η δική του φωνή προστίθεται με όλες τις άλλες που τονίζουν τη σημασία και την αξία του Μουσείου καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «είναι καλλιτεχνικά δομημένο, τα αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί είναι εντυπωσιακά και επειδή είμαι ένας άνθρωπος που διδάσκει τα δικαιώματα του ανθρώπου, ένα εκ των οποίων – η ελευθερία του Τύπου – είναι από τα πιο σημαντικά, θεωρώ ότι σε αυτήν την αίθουσα καταγράφεται όλη η ιστορία του Τύπου».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα