Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Ανάβουν ξανά οι μηχανές…

«Ανάβουν» σιγά – σιγά οι προεκλογικές “μηχανές” των κομμάτων, με τα κομματικά επιτελεία να εργάζονται πυρετωδώς για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Διότι, άλλο ο Μάιος και άλλο ο Ιούνιος. Πλέον, δεν μιλάμε για ένα… δεύτερο γύρο εκλογών αλλά μια αυτόνομη αναμέτρηση, όσο και αν η πρόσφατη ψηφοφορία επιδράσει στο αποτέλεσμά της. Και αυτό το γνωρίζουν τα πολιτικά κόμματα που θα κατέλθουν στις νέες εκλογές, με τους αρχηγούς τους να χαράσσουν εκ νέου την προεκλογική στρατηγική τους.
Η νέα τούτη προεκλογική περίοδος σαφώς χρειάζεται προσεγμένη διαχείριση από τα επιτελεία των κομμάτων καθώς κάθε κόμμα έχει διαφορετικές προκλήσεις να διαχειριστεί.
Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά με τον… αέρα αυτοπεποίθησης που της δίνει η διαφορά των 20 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., όμως κάθε εφησυχασμός των στελεχών ή ψηφοφόρων της, μπορεί να γυρίσει “μπούμερανγκ”.
Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. έχει να αντιμετωπίσει τις γκρίνιες των στελεχών του για την ήττα στις εκλογές του Μαΐου, ενώ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ, όπως και τα άλλα κόμματα έχουν να δώσουν εκ νέου μεγάλο αγώνα για να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα ποσοστά τους στις εκλογές του Ιουνίου.
Όπως και να έχει, η νέα προεκλογική περίοδος θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα