Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Αναπόφευκτη εξέλιξη

Ο κ. Τσίπρας εγνώριζε ότι μια βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, αυτοδίκαια ήταν πρόκριμα για εθνικές εκλογές. Τα αλυσιδωτά γεγονότα των τελευταίων 8 μηνών, μόνον εκλογές για την Ευρώπη δεν θύμιζαν.
Χθες ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα προκηρύξει εθνικές εκλογές. Μια διαφορά της τάξεως του 9% είναι μη διαχειρίσιμη πολιτικά. Εκεί που έκανε λάθος ο κ. Τσίπρας είναι ότι αυτή τη φορά, δεν υπήρχε η συνήθης χαλαρότητα των ευρωεκλογών.
Ολα ξεκίνησαν από τη Συμφωνία των Πρεσπών και κλιμακώθηκαν με τη δικαστική έρευνα για τους νεκρούς στο Μάτι και τις παροχές.
Ο κ. Μητσοτάκης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της χθεσινής βραδιάς. Κέρδισε τις ευρωεκλογές, μπαίνει με προβάδισμα στην κούρσα για τις εθνικές.
Στην πολιτική πάντα κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Ετσι ήταν πάντα. Οψόμεθα…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Τελικά δεν ήταν μάγος. Με ψέματα ως μόνο όπλο, το τέλος έρχεται αναπόφευκτα. Τίποτε άλλο δεν είχε.Ήταν δύσκαμπτος σαν κουτσούρι. Αυτό που φαινόταν ως ιδιοφυία, δεν ήταν τίποτε άλλο από την επιμονή στα ψέματα. Εκεί είχε δημιουργήσει μια ρουτίνα που του έδινε άνεση κινήσεων, σιγουριά και προφίλ. Αλλά ως εδώ. Θα ακολουθήσει η απόλυτη κατρακύλα του, γιατί δεν έχει πια αφήγημα – ο βασιλιάς είναι γυμνός. Για έναν πρωθυπουργό που δεν είπε ποτέ μια αλήθεια δεν πρέπει να λέμε ένας χάνει ένας κερδίζει, αλλά, επιτέλους φεύγει ένας εφιάλτης…

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα