Τρίτη, 11 Μαΐου, 2021

Αναμόρφωση χωρίς… αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος;

«Στην πρώτη υποχρεωτική αναμόρφωση του προϋπολογισμού και στην τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος θα δείτε πιο ξεκάθαρα τη δική μας πρόταση» είχε απαντήσει πριν από ένα εξάμηνο η δημοτική Aρχή Χανίων στην πρώτη συζήτηση τότε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος και στη συνέχεια του προϋπολογισμού.
Στις αναφορές των παρατάξεων της αντιπολίτευσης πως το σχέδιο του προϋπολογισμού και το τεχνικό πρόγραμμα δεν είχε τίποτα το καινούργιο αλλά ήταν «μια συνέχεια του προγράμματος της δημοτικής αρχής Βάμβουκα» η δημοτική αρχή έδινε… ραντεβού για την πρώτη υποχρεωτική αναμόρφωση.
Η πρώτη αναμόρφωση έρχεται στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο και μια τουλάχιστον πρώτη ανάγνωση της εισήγησης δεν μας προσιδιάζει σε κάτι καινούργιο.
Επειδή όμως… ειδικοί δεν είμαστε ας αναμένουμε τη σημερινή συνεδρίαση και τη συζήτηση που θα γίνει, καθώς αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Στο 69ο επεισόδιο μιλάμε για την διάθεση self tests στα φαρμακεία της πόλης, καθώς γίνονται πλέον υποχρεωτικά για ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων Μανώλη Κατσαράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες