» Κάλεσµα συνεργασίας από το νέο πρόεδρο καταστηµάτων Γιάννη Μαργαρώνη
Τη συνεργασία όλων των εµπλεκόµενων φορέων για την αντιµετώπιση των οξυµένων προβληµάτων στην Παλιά Πόλη θα επιδιώξει ο “Σύλλογος Εµπορικών και Τουριστικών Καταστηµάτων Παλιάς Πόλης” και ο νέος πρόεδρος του κ. Γιάννης Μαργαρώνης.
Ο κ. Μαργαρώνης εκλέχθηκε πρόεδρος στις τελευταίες αρχαιρεσίες του Συλλόγου και µετά τη θητεία του στην προεδρία του Εµπορικού Συλλόγου και του ΕΒΕΧ θα ασχοληθεί ενεργά και µε αυτό το κοµµάτι της επιχειρηµατικότητας.
«∆ραστηριοποιούµαστε στην Παλιά Πόλη και είχαµε εργαστεί σκληρά στο παρελθόν για να προχωρήσουν οι πεζοδροµήσεις και να λυθούν πολλά προβλήµατα. Θεώρησα ότι µπορώ να προσφέρω µια θητεία ακόµα στο σύλλογο αυτό που αφορά το ιστορικό – εµπορικό κέντρο της πόλης µας και ίσως το πιο ζωντανό κοµµάτι της. Οι παλιοί συνάδελφοι στο ∆.Σ. µαζί µε όλους τους νέους που µπήκαµε στις πρόσφατες εκλογές έχουµε µια εξαιρετική συνεργασία» τόνισε στα “Χανιώτικα νέα.” ο κ. Μαργαρώνης.
Στους πρώτους στόχους είναι η επικαιροποίηση των ήδη καταγεγραµµένων προβληµάτων και η αύξηση των µελών του συλλόγου µε τη δραστηριοποίηση όσο των δυνατών περισσότερων επαγγελµατιών.
«Ευελπιστούµε στη συνεργασία όλων των φορέων που έχουν να κάνουν µε την επιχειρηµατικότητα και ιδίως µε το ∆ήµο Χανίων που είναι ο κύριος συνεργάτης µας τα τελευταία χρόνια. Θα κάνουµε µια συνάντηση ειδικά για το θέµα της στάθµευσης καθώς έχουν µειωθεί πάρα πολύ οι θέσεις στάθµευσης και αυτό προκαλεί πολλά προβλήµατα στο Εµπόριο» υπογράµµισε ο κ. Μαργαρώνης που στάθηκε ιδιαίτερα στη σηµασία της συµβίωσης όλων των δράσεων που αναπτύσσονται στην Παλιά Πόλη.
«Οφείλουµε να συνεργαστούµε µε τους κατοίκους, την εστίαση, τα τουριστικά καταλύµατα. Οφείλουµε να αναδείξουµε την ιστορικότητα του εµπορικού κέντρου, να ενισχυθούν οι µόνιµοι κάτοικοι ώστε να παραµείνουν στα σπίτια τους και να έλθουν ακόµα περισσότεροι και να υπάρχει µια ισορροπία ανάµεσα στις εµπορικές επιχειρήσεις και τα τουριστικά καταλύµατα. Θα έχουµε προτάσεις και λύσεις για να τις συζητήσουµε! Όπου χρειάζεται θα είµαστε καυστικοί και δυναµικοί αλλά ζητάµε όµως πάνω από όλα συνεργασίες σε µια βάση ειλικρίνειας και τιµιότητας» κατέληξε ο πρόεδρος του Συλλόγου που ευχήθηκε “Καλή Ανάσταση” σε όλον τον κόσµο.
Τους κατοίκους της Παλιάς Πόλης,θα μας κάνει μεγάλη χάρη να μην τους βάζει στο στόμα του ο συγκεκριμένος.
Όσον αφορά τον σύλλογό τους,δυστυχώς γυρίζει 30(τριάντα)χρόνια πίσω…