Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Αλλάξτε “όνομα”!

Κύριε διευθυντά,

αν ανήκετε στα «υπερχρεωμένα» νοικοκυριά κι έχετε καμιά 500αριά δόσεις «ρυθμισμένες» κι «αρρύθμιστες», μπορείτε σχετικά εύκολα και σίγουρα να απαλλαγείτε απ’ το δυσβάστακτο χρέος. Η λύση βρίσκεται στην αλλαγή του… ονόματός σας! Ναι, με τον τρόπο αυτό δε θα σας κυνηγά κανείς και για κανένα λόγο! Συγκεκριμένα τι θέλετε το όνομά σας (π.χ Τζανάκης) και δεν μετονομάζεστε σε Μιχαήλ Πανιώνιος, Απόλλων, Ολυμπιακός, Ηρακλής, ΟΦΗ κ.λπ! Απαλλάσσεστε απ’ το κυνήγι της Εφορίας, του ΙΚΑ, του ΣΔΟΕ.

Ταυτόχρονα, δεν πληρώνετε Εν.Φ.Ι.Α., τηλέφωνο, ΔΕΗ, μισθούς σε εργαζομένους που πιθανόν έχετε. Δεν πληρώνετε εν ολίγοις απολύτως τίποτα. Το πολύ – πολύ, αν το χρέος είναι μερικά εκατοντάδες εκατομμύρια, να αλλάξετε… «κατηγορία» ή να μετονομαστείτε μ’ ένα παρεμφερές όνομα (π.χ. Μιχαήλ Νέος Πανιώνιος ή Μιχαήλ Νέος Ηρακλής, Νέος Ολυμπιακός, Νέος Οφη, Νέος Παναθηναϊκός κ.λπ.). Έτσι γλυτώνετε και τα υπόλοιπα χρέη. Αλλά το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και για όσους λόγω «ελέγχου κεφαλαίων» δεν μπορούν να πάρουν δάνεια για να τονώσουν και να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητά τους. Πάλι πηγαίνετε στο Πρωτοδικείο, αλλάξτε τ’ όνομά σας και μετονομαστείτε π.χ. από Μιχαήλ Τζανάκης σε Μιχαήλ ΑΝΤ1ας ή Μιχαήλ Μέγκας ή Μιχαήλ Άλφας, Σκάις κ.λπ. Θα σας δώσουν όσα εκατομμύρια θέλετε, αφού οι τράπεζες μετά θ’ ανακεφαλαιοποιηθούν απ’ τους «μουζίκους» που δεν προνόησαν ν’ αλλάξουν κι αυτοί το επώνυμό τους. Δηλαδή τι καταλάβαμε με τον Α.Φ.Μ. και τ’ όνομα που κουβαλάμε «προίκα» τόσα χρόνια;

Είδαμε χαΐρι και προκοπή; Όχι βέβαια. Ενώ αν λεγόμασταν διαφορετικά, θ’ απολαμβάναμε την απόλυτη ασυλία. Καλό επίθετο εκτός απ’ τα παραπάνω θα ήταν και κάποιο πιο σικ. Για παράδειγμα Μιχαήλ Ασπισπρονοιάκης!

Θα μάζευα μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια από τα κορόιδα, το κράτος θα μου χορηγούσε πιστοποιητικά φερεγγυότητας και μετά, αφού φέσωνα τη μισή χώρα, θα έμενα 2-3 μήνες στη φυλακή και θ’ αποφυλακιζόμουν, αφού θα βεβαίωνα τις αρμόδιες Αρχές για την «ανήκεστο» βλάβη της υγείας μου!

Λοιπόν όσο προλαβαίνετε και για να μην ταλαιπωρήστε άδικα πάρτε το απόφαση κι αλλάξτε όνομα. Κάτι σε «αθλητικό», σε «μοναστηριακό» π.χ. Μιχάλης Βατοπεδινάκης, σε «Γερμανικό» π.χ. Μιχαήλ-Χανς Χριστοφοράκντεν, «μιντιακό» ή «κομματικό» εξυπηρετεί. Αλλάξτε Α.Φ.Μ., μηδενίστε το χρέος και αφήστε τα κορόιδα ν’ ανακεφαλαιοποιούν τις τράπεζες. Με τον Α.Φ.Μ. που έχετε μόνο θα πληρώνετε!!!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα