Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Αλέξης Τσίπρας από τα Χανιά: Ωρα για πολιτική αλλαγή

Μήνυμα πολιτικής αλλαγής έστειλε από τα Χανιά όπου περιοδεύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας πραγματοποίησε περιοδεία στο κέντρο των Χανίων και συγκεκριμένα στις οδούς Μουσούρων, Τσουδερών, Ποτιέ, και Χρυσάνθου Επισκόπου, όπου συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής.
Μάλιστα οι επαγγελματίες έθεσαν μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κ. Τσίπρα με κυριότερα, την τιμή της ενέργειας, την ρήτρα αναπροσαρμογής αλλά και την μειωμένη οικονομική δυνατότητα του κόσμου. Από την μεριά του ο κ. Τσίπρας τους μίλησε για τις προοπτικές μίας νέας διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Τσίπρας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι «έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση, τη χειρότερη στιγμή για τον τόπο τούτες τις δύσκολες εποχές που χρειάζεται κοινωνική προστασία, στήριξη.
Έχουμε μία κυβέρνηση η οποία συνεχίζει το μεγάλο “φαγοπότι” εφορμώντας στον δημόσιο πλούτο όπως ακριβώς έκαναν όταν χρεοκόπησαν τον τόπο και ξαναπιάσανε το νήμα από το 2015».
Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφερε «πάνω που βγάλαμε το κεφάλι έξω από το νερό αφήνοντας το χρέος ρυθμισμένο, τα δημόσια ταμεία ισχυρά, την χώρα έξω από τα μνημόνια ξαναήρθαν να ξεκινήσουν το μεγάλο “φαγοπότι” του δημόσιου πλούτου, με τα “γαλάζια” golden boys, με τις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας που σήμερα της πληρώνει ο Ελληνας πολίτης και καταναλωτής. Το ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή είναι κοινός αποδεκτό. Ακόμα και εχθές τα στελέχη της του κυβερνώντος κόμματος έστειλαν αυτό το μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη.
Το θέμα είναι ότι όσο γρηγορότερα υπάρξει πολιτική αλλαγή τόσο καλύτερα για τον τόπο γιατί κάθε μέρα που περνάει οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι και επιβαρύνεται ο δημόσιος προϋπολογισμός
Καλούμε όλους τους πολίτες να δώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής- κυρίως του προοδευτικούς πολίτες τους δημοκρατικούς πολίτες – εδώ από την Κρήτη κοιτίδα των δημοκρατικών αγώνων. Τους καλούμε την επόμενη Κυριακή να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δίνοντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής για να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις»

 

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα