Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Αλεξιπτωτιστές …

Μέσα στην γκρίζα καταχνιά η φουκαριάρα η μάνα μου, είπε ότι δώσανε στα παιδάκια μασκούλες που μοιάζουνε με αλεξίπτωτα.
Φρουουπ και κάνεις τη ρίψη από το ελικόπτερο του μπαμπά στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.
Μετά από έναν χρόνο αυστηρής, μονότονης διακυβέρνησης μάλλον ήταν η ώρα για μια… δροσερή ανάπαυλα, για μια χαριτωμενιά βρε αδελφέ, για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.
Και μπήκε στο νταραβέρι να απολογείται με “σούξου – μούξου” η κα Υπουργός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Εγραφαν οι δημοσιογράφοι για τις «μάσκες – σωβρακοφανέλα», και οι μέρες περνούν μέχρι την επόμενη χαριτωμενιά.
Για να σοβαρευτούμε πάντως, σκεφθείτε ότι τέτοια πρωτοβουλία (να δώσουν μάσκες) δεν πήρε καμιά άλλη Ευρωπαϊκή κυβέρνηση.
Eπρεπε στο σωστό να γίνει μπάχαλο;

1 Comment

  1. Αξιότιμε κύριε,τώρα που γελάσαμε με το θέμα και με την αστοχία της καλής προθέσεως(όπως είπατε κανείς στη Ευρώπη δεν χορήγησε δωρεάν μάσκες) ας πούμε και δυό κουβέντες για το τρόπο που λειτουργεί το κράτος μας και η δημοκρατία μας. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η Ελλάς λειτουργεί κατά βάθος μ΄ένα ιδιότυπο ημισοβιετικό καθεστώς (το γιατί δεν είναι του παρόντος) όπου το κράτος πατερούλης θα κάνει σωρηδόν θαύματα και θα βγάζει λαγούς από το καπέλο ,δηλαδή χρήματα για να καλύπτει και τις ποιό σουρεαλιστικές απαιτήσεις,χωρίς όμως να βάζει φόρους τους οποίους όλοι συχαινόμαστε.Διότι όπως έλεγε και μια παλιά ευρωπαία πολιτικός “δεν υπάρχει δημόσιο χρήμα, υπάρχουν χρήματα φορολογουμένων πολιτών” και ως εκ τούτου μόνο αυτά γεμίζουν τα ταμεία του κράτους. Κατά την γνώμη μου έπρεπε να δωθεί μέσω των δήμων ή των σχολείων ένα κουπόνι στις ευάλωτες οικονομικά οικογένειες και να αγοράσουν μόνοι τους ,όποια μάσκα άρεσε σ΄αυτούς και το παιδί τους από την ελεύθερη αγορά…..Καλή σχολική χρονιά σε όλους.Με εκτίμηση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες