Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Αλαζών ή αλαζόνας;

» Αφέντης της γης και κατακτητής του διαστήματος
Η σύγχρονη επιστήμη και οι άξιοι υπηρέτες της σε κάθε κλάδο διαφεντεύουν σε όλη τη γη, προσφέροντας σε μεγάλο μέρος των κατοίκων της αφάνταστες ανέσεις και μέσα διαβίωσης, γιατί σε άλλο τμήμα προσέφεραν αφάνταστη οδύνη και θάνατο.
Μέχρι τεχνητή νοημοσύνη έφτιαξαν. Ρομπότ που θα μας υπηρετούν καταλαμβάνοντας θέσεις ανέργων και αμέτρητα άλλα.
Ο άνθρωπος ανέβηκε στο ψηλότερο σημείο της γης και κατέβηκε στα απύθμενα βάθη των ωκεανών. Περπάτησε στο φεγγάρι και ετοιμάζεται και για τον Αρη για τον οποίο από χρόνια ερευνά αν υπάρχει νερό σε αυτόν. Διακόσια δισεκατομμύρια δολάρια το πρόγραμμα, όταν αμέτρητοι κάτοικοι της Αφρικής στερούνται αυτό το αγαθό και πεθαίνουν από την έλλειψή του. Μόνο με αυτά τα χρήματα θα σωζόταν εκατομμύρια ανθρώπων από αυτούς και από τους πεινασμένους της γης αλλά προέχει η αλαζονεία της κατάκτησης.
Την περίοδο αυτή, όλη αυτή η επιστημονική πρόοδος αποδεικνύεται χωρίς αξία και η ανθρωπότητα ανήμπορη αντιμετωπίζει τον όλεθρο μιας επιδημίας. Αλλες φορές αντιμετωπίζει ανίσχυρη σεισμούς καταστροφικούς και τσουνάμι, ακόμη και πυρκαγιές που καίνε εκατομμύρια στρέμματα φύσης, όπως αυτές στην Αυστραλία, Καλιφόρνια κ.λπ., για μήνες.
Δόξα στον αφέντη της γης και κατακτητή του διαστήματος μα και εξολοθρευτή ανθρώπων και φύσης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα