Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Αγωνιστική δράση στον Αγ. Νικόλαο

Στον Αγιο Νικόλαο συγκεντρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον για το άθλημα της ιστιοπλοΐας, καθώς ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Αγίου Νικολάου πραγματοποιεί διασυλλογικό αγώνα με την ονομασία “Λατώ 2019”. Στον αγώνα πρόκειται να πάρουν μέρος σύλλογοι από την Κρήτη, συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία τους για το περιφερειακό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί σε λίγο καιρό.

Ο Ι.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων θα λάβει μέρος με αθλητές optimist και laser 4,7, διεκδικώντας τις καλύτερες δυνατές θέσεις. Αναλυτικά η αποστολή του ΙΟΧ, προπονητής στον οποίο είναι ο Βασίλης Σωτηρίου, είναι η εξής: Λευτέρης Γιαννουλάκης και Κατερίνα Στεφανάκη στα laser 4,7 και Παράσχος Μπιλάς, Ανδρέας Κακούρης, Μαριάννα Μανιουδάκη, Παντελής-Αγγελος Ζαμπακόλας, Κωνσταντίνα Σινάνη, Αγγελος Νικολάου και Matthias Abela στα optimist.

Ο Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
Από την άλλη, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα συμμετάσχει επίσης και στις δύο κατηγορίες, έχοντας σαν στόχο να μπορέσουν οι αθλητές του να βρεθούν στις πρώτες θέσεις. Η αποστολή αποτελείται από τους Γιώργο Φυλλαδιτάκη, Αρτέμη Σταυρουλάκη, Νίκο Βαρβάρη, Ελεάνα Βαρβάρη και Μελίνα Φυλλαδιτάκη στα optimist και Αντώνη Σταυρουλάκη, Γιώργο Ζαχαριουδάκη και Νίκο Κοζωνάκη στα laser 4,7. Προπονητής είναι ο Νίκος Ζαχαριουδάκης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες