Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Guest Star… Τάγματα Αζοφ

Ο πρόεδρος Ζελενσκι μίλησε μέχρι τώρα σε 30 κοινοβούλια, με στόχο να κινητοποιήσει και να συγκινήσει την Δύση υπέρ τής χώρας του. Μέχρι εδώ καλά, παρόλο που δεν περνά απαρατήρητη η προσπάθειά του να παροτρύνει την Ευρώπη να εμπλακεί, σ’ αυτόν τόν πόλεμο, με την πολεμική της μηχανή, πράγμα που θα σήμαινε,… τρίτος παγκόσμιος. Ήρθε λοιπόν και η σειρά μας, να απευθυνθεί, μέσω οθόνης, και στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Υποθέτω, ότι η όλη διαδικασία και οι λεπτομέρειες, είχαν συζητηθεί και από τις δύο πλευρές.

Από την πορεία των γεγονότων όμως τα πράγματα περιπλέκονται. Γιατί πριν την ομιλία Ζελενσκι προς τους Έλληνες βουλευτές, παρεμβλήθηκε ένα βίντεο με κάποιον… υποτιθέμενο Έλληνα από το τάγμα Αζοφ, για να εξιστορήσει τι έγινε στην Μαριούπολη.

Μάλιστα αν κατάλαβα καλά, θα ακολουθούσε και δεύτερος ομιλητής, αλλά τον σταμάτησαν, μετά τις αντιδράσεις βουλευτών. Συγγνώμη κ. Πρόεδρε της Βουλής, είναι αλήθεια, όπως ισχυριστήκατε, ότι η προεδρία της Ουκρανίας δεν σας είχε ενημερώσει; Και αν ναι, γιατί δεν σταματήσατε την προβολή του βίντεο, και να επισημάνετε ταυτοχρόνως στον πρόεδρο Ζελενσκι, για το ατόπημά του, να σας κοροϊδέψει. Όπως έγινε και σε όλες τις προηγούμενες ομιλίες του στα Δυτικά κοινοβούλια. Όπου πήρε τον λόγο μόνο αυτός. Γιατί απ’ όσο γνωρίζω στα εθνικά κοινοβούλια, απευθύνονται αρχηγοί κρατών και όχι μέλη ταγμάτων… φιλοναζιστικων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα