Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

“Έβρεξε” πρόστιμα σε επιχειρήσεις στην Κρήτη

Τσουχτερά πρόστιμα επιβλήθηκαν χθες στην Κρήτη στο πλαίσιο των ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Αναλυτικότερα, χθες Παρασκευή 28 Ιανουαρίου διεξήχθησαν συνολικά 2.222 έλεγχοι και καταγράφηκαν 19 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου και μια παραβίαση ωραρίου λειτουργίας.

  • Στα Χανιά καταγράφηκαν τέσσερις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, δυο σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο, μια σε πωλητή πρακτορείου ΚΤΕΛ και μια σε πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ.
  • Τέσσερις παραβάσεις για μη χρήση μάσκα καταγράφηκαν και στο Ρέθυμνο, δυο σε πολίτες σε εξωτερικό χώρο και δυο σε υπαλλήλους ψητοπωλείου.
  • Στο Ηράκλειο σημειώθηκαν επτά παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου σε καφέ και επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ στην επιχείρηση και 300 ευρώ στον πελάτη που κάπνιζε. Στην ίδια επιχείρηση καταγράφηκαν δυο παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε υπαλλήλους. Ταυτόχρονα σε αναψυκτήριο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας.
  • Στο Λασίθι καταγράφηκαν δυο παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα