Τον Αντώνη Σχετάκη εξέλεξε γραμματέα η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης της Δημοκρατικής Αριστεράς στην πρώτη της συνεδρίαση.
Προχθές πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο η πρώτη περιφερειακή συνδιάσκεψη Κρήτης της ΔΗΜ.ΑΡ., όπου πήραν μέρος αντιπρόσωποι από όλες τις Νομαρχιακές Οργανώσεις Κρήτης του κόμματος.
Παραβρέθηκε, παρουσίασε την απόφαση της Κ.Ε., ανάλυσε την πολιτική κατάσταση και παρακολούθησε την πλούσια πολιτική συζήτηση που ακολούθησε, ο γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ., Σπύρος Λυκούδης.
Στη συνδιάσκεψη συζητήθηκαν επίσης τα μεγάλα προβλήματα της Κρήτης (διαχείριση απορριμμάτων, Β.Ο.Α.Κ., διαχείριση υδάτινων πόρων, ενεργειακό, ΕΣΠΑ, προστασία περιβάλλοντος, αεροδρόμια, αξιοποίηση πρώην βάσης Γουρνών κ.ά.) και σύντομα θα γίνει η παρουσίαση των συγκεκριμένων απόψεων της οργάνωσης.
Τέλος, η συνδιάσκεψη εξέλεξε εννεαμελή Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης αποτελούμενη από τους: Βαγγέλη Βερικάκη, Δημήτρη Δερμιτζάκη, Γιάννη Ευλογημένο, Παναγιώτη Κασαπίδη, Χρήστο Κουρουνιώτη, Αντώνη Παρασύρη, Γιώργο Περουλάκη, Κώστα Σφακιανάκη και Αντώνη Σχετάκη.
Γραμματέας ο Αντ. Σχετάκης
