Κύριε διευθυντά,
ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιος του έγραψε την επιστολή στις 28/9/2011 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα σας, αλλά όποιος κι αν είναι αυτός ή ο ίδιος βιάστηκε να τη γράψει ή δεν τη μελέτησε όσο έπρεπε πριν τη δώσει στη δημοσιότητα.
Κύριε διευθυντά, αντιδήμαρχος διετέλεσα δύο χρόνια και έντεκα μήνες και όχι τέσσερα χρόνια που γράφτηκε. Αυτό δείχνει ότι είναι πλήρως ανενημέρωτος.
Οσον αφορά τις γαλάζιες σημαίες, που τόσο πολύς λόγος έχει γίνει, κύριε διευθυντά, μου δίνεται η ευκαιρία να σας δώσω συγχαρητήρια που βγάλατε ένα τόσο σημαντικό θέμα που δεν το γνωρίζαμε, όπως παραδέχθηκε και ο δήμαρχος Πλατανιά.
Εάν ο τοπικός δεν μπορεί να αξιολογήσει την αξία της γαλάζιας σημαίας σε μία τουριστική περιοχή δεν χρειάζεται σχόλιο.
Του συνιστώ, όμως, να ενημερωθεί από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης ποιος έχει την ευθύνη για τις σημαίες και τι σημασία έχει για την κάθε παραλία;
Μου ζήτησε να είμαι συνεργάσιμος με τους όμορους τοπικούς.
Κύριε διευθυντά, ειλικρινά διερωτώμαι, αν έπρεπε να του απαντήσω και ερωτώ: Ερχεται στα Δημοτικά Συμβούλια για να ενημερώνεται και να συνεργάζεται αυτός που είναι υποχρεωμένος από τους όμορους συναδέλφους του; Μάλλον όχι.
Του ζητάω να μας βοηθήσει στα σοβαρά θέματα που έχουν βάλει οι τοπικοί Ξαμουδοχωρίου, Βλαχερωνίτισσας και Μάλεμε που επικαλείται:
1ο θέμα: Κόμβος Μάλεμε από 1/2/2011.
2ο θέμα: Απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας υψόμετρο 105 από 1/2/2011.
3ο θέμα: Ασφαλτόστρωση δρόμου Ξαμουδοχωρίου – Βλαχερωνίτισσας.
4ο θέμα: Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ξαμουδοχωρίου – Βλαχερωνίτισσας· αλλά «αγρόν ηγόρασαν», δεν καταδέχτηκαν ούτε ο δήμαρχος ούτε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να τα φέρουν προς συζήτηση.
Κύριε διευθυντά, όπως διαβάζετε τα παραπάνω, κατά τη γνώμη μου, είναι εκτός τόπου και χρόνου και έδωσε αυτή την επιστολή μόνο για έναν λόγο, από εμπάθεια, επειδή τον απέρριψαν από το ψηφοδέλτιό μας.
Του συνιστώ να είναι πιο προσεχτικός και ψύχραιμος στις επιστολές του για να είναι αξιόπιστος.
Ευχαριστώ
Ο δημοτικός σύμβουλος Πλατανιά
Παρασκάκης Κων/νος