29.5 C
Chania
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025

Αφαίρεση γαλάζιας σημαίας από το Μάλεμε

Κύριε διευθυντά,
απαντώντας σε δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας σας στις 2/9/2011 σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:
Μπροστά από το ξενοδοχείο «Creta Louis Princess» στο Μάλεμε, το οποίο ανήκει στον όμιλο «Louis» αφαιρέθηκε η γαλάζια σημαία, διότι η διοίκηση του ξενοδοχείου δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτησή της, σύμφωνα και με τις οδηγίες Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της εν λόγω υπηρεσίας προς το ξενοδοχείο.
Ο Δήμος Πλατανιά δεν είχε ενημερωθεί από τον Ομιλο «Louis» ότι δεν επρόκειτο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες καθώς όφειλε, ενώ αντιθέτως ο Δήμος είχε προβεί έγκαιρα σε όλες τις  διαδικασίες για τη διασφάλιση της καλής ποιότητας των νερών και των ακτών που κολυμπούν οι λουόμενοι, κάτι που αναφέρεται και στο εν λόγω δημοσίευμά σας.
Ο Δήμος Πλατανιά λυπάται για το αποτέλεσμα αυτό και εγγυάται ότι τη νέα τουριστική σεζόν θα προβεί από λογαριασμό του σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επαναφορά της γαλάζιας σημαίας στην αναφερόμενη παραλία.    

Ο  δήμαρχος Μαλανδράκης Ιωάννης


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα