Oμιλία του οικονομολόγου – αναλυτή Δημήτρη Καζάκη και συζήτηση με θέμα: ´Η εναλλακτική πρόταση στα 40 χρόνια εξαθλίωσης και το μεσοπρόθεσμο´ διοργανώνει αύριο, Τετάρτη 10 Αυγούστου και ώρα 8.30 στο Αμφιθέατρο Ειρήνης και Φιλίας (δίπλα στον Δημοτικό Κήπο) η τοπική επιτροπή Χανίων του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.